مواد لازم و آموزش مرغ لا پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ لا پلو
مرغ لا پلو یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که به صورتهای مختلف و با طعمهای متفاوت تهیه میشود. این خوراک خوشمزه طرفدارانی دارد و به احتمال زیاد از دستور پختهای عربی الهام گرفته شده است، زیرا آنها نیز برنج و گوشت را با هم میپزند. در این روش طبخ، ابتدا باید مرغ را با ادویهها طعمدار کنیم. برای آموزش کامل تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ران و سینه مرغ | 4 تکه |
برنج | 4 پیمانه |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
برگ بو | 1 عدد |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ لا پلو
مرحله اول
برای تهیه مرغ لا پلو، ابتدا برنج را در یک کاسه میریزیم و به آن آب اضافه میکنیم تا خیس بخورد. سپس تکههای مرغ (سینه یا ران) را در یک کاسه بزرگ قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران دمکرده، برگ بو، نمک، زیره و کمی روغن به مرغ اضافه میکنیم. سپس با دست مرغها را به خوبی با این مواد مخلوط میکنیم تا مزهدار شوند.
مرحله سوم
حالا کاسه را با سلفون میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم تا به مدت 2 ساعت مرغها استراحت کنند و طعم بگیرند. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم.
مرحله چهارم
مرغها را به قابلمه اضافه میکنیم تا سرخ شوند. حرارت را کم نمیکنیم تا مرغها آب نیفتند و فقط کمی سرخ شوند. هر طرف مرغها تقریباً 5 دقیقه زمان میبرد تا سرخ شوند.
مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن مرغها، آب برنج خیسخورده را خالی میکنیم و برنج را میشوییم. سپس برنج را همراه با نمک و روغن به قابلمه مرغهای سرخ شده میریزیم و به ازای هر پیمانه برنج، 1.5 پیمانه آب اضافه میکنیم.
مرحله ششم
اجازه میدهیم تا با همان حرارت ملایم بجوشد و آب برنج تبخیر شود. در این مرحله، برنج را وسط قابلمه جمع میکنیم به طوری که تکههای مرغ در زیر برنج قرار بگیرند، سپس درب قابلمه را میگذاریم و برنج را دم میگذاریم.
مرحله هفتم
حدود 80 دقیقه طول میکشد تا مرغ لا پلو ما بپزد. پس از پخت، برنج را در دیس کشیده و تکههای مرغ را روی برنج قرار میدهیم و با کمی زرشک تفتداده آن را تزئین میکنیم. نوش جان!