مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ لونگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ لونگی

مرغ لَوَنگی یکی از غذاهای خوشمزه و ویژه ایران است که ریشه آن به شمال کشور برمی‌گردد. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
یک عدد مرغ متوسط ۱ عدد
مغز گردو ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب ازگیل یا رب انار ۴ قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت مرغ لونگی

مرحله اول

برای تهیه مرغ لونگی خوشمزه ابتدا مرغ را به خوبی می‌شوییم و سپس آن را خشک می‌کنیم. بعد، رب ازگیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم، و یک فنجان آب به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس مرغ را داخل کاسه گذاشته و با دست یا یک برس، مخلوط رب و آب را روی تمام قسمت‌های مرغ به خوبی می‌مالیم تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کاملاً طعم‌دار شود. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم و مرغ را از کاسه بیرون می‌آوریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، مغز گردوی خرد شده و زرشک را به مخلوط آب و رب ازگیل که در کاسه باقی‌مانده اضافه می‌کنیم. سپس پیاز و سیر را رنده کرده و به صورت خام یا سرخ شده به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را با دست مخلوط می‌کنیم تا مانند یک خمیر شود. سپس فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود، و پس از آن به آماده کردن مرغ می‌پردازیم.

مرحله ششم

در این مرحله، نیمی از مخلوط گردو و رب ازگیل را داخل شکم مرغ می‌ریزیم و شکم مرغ را می‌دوزیم. سپس یک ظرف پیرکس را با روغن چرب می‌کنیم و مرغ را داخل آن قرار می‌دهیم. بقایای مواد را در کنار مرغ می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا نصف استکان آب هم اضافه کرده و روی ظرف را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در فر می‌گذاریم. در پایان، برای اینکه روی مرغ رنگ بگیرد، فویل را باز کرده و چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا