مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ پفکی

مرغ پفکی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با طرز تهیه و طعم‌های گوناگونی درست می‌شود. این غذا را هم می‌توان به عنوان یک وعده کامل میل کرد و هم به عنوان پیش‌غذا یا دورچین غذاهای دیگر. مرغ پفکی نوعی غذا‌ی سرخ‌کردنی است که با مرغ سوخاری متفاوت است. در تهیه مرغ پفکی، مرغ قبل از سرخ شدن در یک خمیر خاص قرار می‌گیرد، در حالی‌که مرغ سوخاری با آرد سوخاری درست می‌شود. اگر به غذاهای فست فودی علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذا را امتحان کنید. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت مرغ 300 گرم
بیسکوییت پتی بور 3 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آب ½ لیوان
آرد 1.5 لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و ادویه مرغ به مقدار کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

دستور پخت مرغ پفکی

مرحله اول

برای درست کردن مرغ پفکی، ابتدا سینه‌ی مرغ را روی تخته‌ی آشپزخانه به شکل مکعب‌های متوسط خرد کنید و آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید. بیسکوییت‌ها را با دست خرد کنید و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، سفیده تخم‌مرغ را به همراه کمی فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ به مخلوط اضافه کنید و مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه‌ی مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس خاموش کرده و آب را اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا دوباره مخلوط‌کن را روشن می‌کنیم تا همه‌ی مواد کاملاً ترکیب شوند. بعد از آن، آرد را اضافه کنید و بگذارید تا با سرعت بیشتری همه‌ی مواد ترکیب شوند و مایه‌ی یکنواختی درست شود.

مرحله چهارم

سپس یک تابه را روی حرارت کم قرار داده و روغن سرخ‌کردنی را به مقدار لازم داخل آن بریزید و اجازه دهید داغ شود. از مایه به اندازه‌ی یک گردو برمی‌داریم و آن را به شکل دایره در می‌آوریم.

مرحله پنجم

حالا این دایره‌ها را در روغن داغ قرار دهید تا کاملاً سرخ شوند. توجه داشته باشید که فقط به اندازه‌ای که تابه جا دارد، از مایه بردارید و آن‌ها را در روغن قرار دهید.

مرحله ششم

با استفاده از یک کف‌گیر سوراخ‌دار، مرغ‌ها را جا به جا کنید تا همه طرف آن‌ها به طور یکنواخت سرخ شود. پس از سرخ شدن، آن‌ها را در یک توری بگذارید تا روغن اضافی‌شان خارج شود و بعد مایه‌ی بعدی را در تابه قرار دهید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه مرغ‌های پفکی سرخ شده را روی تخته قرار دادید، با یک چاقوی تیز کمی روی آن‌ها برش بزنید تا شکل جذاب‌تری بگیرند، به طوری که مرغ‌ها از هم جدا نشوند.

مرحله هشتم

حالا دوباره مرغ‌ها را در روغن داغ بگذارید تا شکل زیبایی بگیرند. بعد از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن شان گرفته شود. در نهایت می‌توانید مرغ‌های پفکی را با سس دلخواه خود سرو کنید و از طعم آن‌ها لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا