مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ پنیری

احتمالا اکثر شما می‌دانید که بهترین پنیرهای دنیا مربوط به کشورهای فرانسه، سوئیس و ایتالیا هستند. این محصول خوشمزه مدت‌هاست که جای خود را در غذاهای اصلی ما نیز پیدا کرده است. از پنیر در خوشمزه‌ترین دسرها مانند چیز کیک گرفته تا غذاهای اصلی مانند پیتزا و لازانیا استفاده می‌شود و این ماده لبنی خوشمزه را به یکی از محبوب‌ترین ترکیبات غذایی تبدیل کرده است. امروز ما طرز تهیه یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و خاص با پنیر را به شما آموزش می‌دهیم. مرغ پنیری یکی از آن دسته غذاهاست که با طعم لذیذش شما و خانواده‌تان را شگفت‌زده خواهد کرد و پیشنهاد می‌کنیم این غذای مقوی و خوشمزه را برای ناهار یا شام تهیه کنید و لحظات خوشی را برای خود و عزیزانتان فراهم آورید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴ عدد
پنیر ترکیبی ۱ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
جعفری یا ریحان ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و روغن به مقدار کافی
پنیر می‌تواند ترکیبی از موتزارلا، چدار، خامه‌ای و .. باشد.

آموزش مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه مرغ پنیری خوشمزه، ابتدا باید مرغ‌ها را روی تخته کار قرار داده و با یک چاقو آن‌ها را از وسط برش دهید. توجه کنید که قسمت انتهایی مرغ بریده نشود. سپس آن را کمی بکوبید تا کاملاً یکنواخت شود.

مرحله دوم

در این مرحله داخل مرغ را با یک پیمانه پنیر پر کنید و به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. همچنین آویشن و پودر سیر را روی مواد بپاشید تا طعم‌دار شوند. سپس مقداری کره روی مرغ‌ها بمالید و آن‌ها را سرخ یا گریل کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تابه مناسب روی شعله گاز قرار دهید و کف آن را با ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری روغن چرب کنید. یک عدد پیاز کوچک را به خوبی بشویید و پوست آن را جدا کنید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید…

“““html

یا رنده شده خرد نموده و در تابه بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پس از چند دقیقه تفت دادن، وقتی پیازها کاملاً طلایی شدند، پودر سیر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا رنگش تغییر کند و بوی خامی‌اش برود. بعد از آن چند پیمانه آب روی مواد بریزید و مرغ‌ها را در سس قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که مایه به غلظت مطلوب رسید، آن را در ظرفی سرو کنید و با کمی ریحان یا جعفری خرد شده تزئین نمایید. مرغ پنیری خوشمزه شما آماده است، می‌توانید آن را با خانواده سرو کنید.

نکات تهیه مرغ پنیری

اگر می‌خواهید این غذا را به شکل رژیمی درست کنید، باید مقدار پنیر را کاهش دهید و مرغ‌ها را در فر بپزید.

توجه داشته باشید، اگر از فر استفاده می‌کنید، چند دقیقه قبل از قرار دادن مرغ، آن را روشن کنید.

در روش گریل کردن مرغ، روغن کمتری نیاز است، بنابراین برای کسانی که می‌خواهند غذاهای کم‌چرب مصرف کنند یا قصد کاهش وزن دارند، این روش بهتر از سرخ کردن است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا