مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ کاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ کاری

خورش مرغ کاری یکی از خورش های خوشمزه و معروف است که ریشه آن به هند برمی‌گردد. برای یادگیری نحوه تهیه خورش مرغ کاری به صورت مرحله به مرحله، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲ تکه
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت مرغ کاری

مرحله اول

برای شروع، ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را جدا کرده و آن‌ها را به اندازه‌های کوچک‌تری برش بزنید. سپس پیاز را به شکل ریز خرد کنید.

مرحله دوم

پیاز خرد شده را با مقداری کمی روغن در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیاز را به آرامی برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

مرحله سوم

سیر را له کنید و به تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سپس رب گوجه فرنگی، پودر کاری و کمی فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

به تفت دادن ادامه دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. بعد، تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس کره و مقداری نمک اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از اضافه کردن کره، مرغ‌ها را برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه، خامه صبحانه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ششم

بعد از اضافه کردن خامه، بگذارید خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در نهایت، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید. خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با برنج یا نان میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا