آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مسقطی بلغور گندم خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه مسقطی با بلغور گندم

مسقطی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با بلغور گندم درست می‌شود. دستورهای متفاوتی برای تهیه این شیرینی وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه مسقطی با بلغور گندم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای مسقطی بلغور گندم
بلغور گندم ۳ پیمانه
آب ۶ پیمانه
شکر ۲ تا ۳ پیمانه (بسته به سلیقه)
زعفران دم کرده نیم فنجان
گلاب به مقدار لازم
پودر هل یا عرق هل به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه مسقطی با بلغور گندم

مرحله اول

برای تهیه مسقطی خوشمزه، اول از همه بلغور گندم را ۲۴ ساعت قبل در یک کاسه آب خیس می‌کنیم و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض می‌کنیم. پس از این مدت، یک ظرف بزرگ برداشته و بلغورهای خیس خورده را درون آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس ۵ تا ۶ پیمانه آب روی بلغورهای خیس شده می‌ریزیم و به آرامی با دست هم می‌زنیم تا بلغور کاملا له شده و شیره سفیدی از آنها خارج شود. در پایان باید یک خمیر کشدار حاصل شود.

مرحله سوم

می‌توانیم این خمیر را دور بریزیم و فقط شیره را از صافی عبور دهیم. شیره را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و از همان ابتدا شروع به هم زدن می‌کنیم تا ته نشین نشود.

مرحله چهارم

بعد از حدود نیم ساعت، شکر را به مخلوط اضافه می‌کنیم. مقدار شکر به ذائقه هر فرد بستگی دارد و می‌توانیم آن را کم یا زیاد کنیم. دوباره هم می‌زنیم و پس از آن، زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، به صورت مرتب مواد را هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد. در آخرین مرحله، گلاب، عرق هل یا پودر هل و وانیل را اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس شعله را خاموش کرده و مسقطی را در قالب مورد نظر می‌ریزیم.

مرحله ششم

زمانی که مسقطی خنک شد، آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب ببندد. سپس از قالب خارج کرده و سرو می‌کنیم. به جای بلغور گندم می‌توانیم از گندم حلیم یا نشاسته گل استفاده کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا