مواد لازم

مواد لازم و آموزش مشکوفی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مشکوفی

مشکوفی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که از منطقه مازندران می‌آید و طرز تهیه‌اش به فرنی شباهت دارد. این دسر با استفاده از نشاسته و شیر درست می‌شود و می‌توانیم برای رنگی کردن آن از زعفران دم کرده یا پودر کاکائو استفاده کنیم. مشکوفی گزینه خوبی برای افطار در ماه رمضان است و می‌توان آن را در مهمانی‌ها و جشن‌ها نیز سرو کرد. همچنین می‌توانید با اضافه کردن پودر ژلاتین، آن را به صورت قالبی یا تک نفره آماده کنید. بجز زعفران و پودر کاکائو، می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراکی و عصاره غلیظ لبو برای رنگی کردن دسر استفاده کنید تا به سفره افطار تنوع بیشتری بدهید. برای یادگیری بیشتر درباره تهیه مشکوفی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مشکوفی
شیر ۲ لیوان
نشاسته گندم ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر به مقدار دلخواه
گلاب یک چهارم لیوان
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
کره ۲۵ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری

چگونه مشکوفی درست کنیم

مرحله اول

برای تهیه دسر مشکوفی خوشمزه، ابتدا یک قابلمه بردارید. شیر سرد را داخل قابلمه بریزید و نشاسته را در شیر حل کنید. سپس به مقدار دلخواه شکر اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

مقدار شکر بستگی به سلیقه شما دارد، می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید. پس از افزودن شکر، دسر را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و شکل فرنی را به خود بگیرد.

مرحله سوم

حالا گلاب و پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و می‌گذاریم کمی روی حرارت بماند. در پایان، زعفران را اضافه می‌کنیم. سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید. بعد از اینکه کمی از دما افتاد، می‌توانید با گل محمدی خشک و پودر پسته آن را تزیین کنید.

مرحله چهارم

می‌توانید به جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید. به عنوان یک روش جالب، می‌توانید نیمی از دسر را با پودر کاکائو و نیمی دیگر را با زعفران تهیه کنید و هنگام سرو آن‌ها را به صورت همزمان در ظرف بریزید تا دسر دو رنگ شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا