مواد لازم

مواد لازم و آموزش مندو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مندو

مندو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه کره جنوبی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه مندو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پیازچه چند عدد
آرد ۱ پیمانه
آب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری

آموزش مندو

مرحله اول

برای شروع، پیاز و پیازچه را خوب می‌شوییم و به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم، سپس آن‌ها را داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

می‌توانیم گوشت را به صورت خام استفاده کنیم یا آن را به مدت کوتاهی سرخ کنیم تا کمی پخته شود. سپس نمک و مقدار کمی ادویه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا که ترکیب گوشت آماده شد، آن را کنار می‌گذاریم و به آماده کردن خمیر می‌پردازیم. برای این کار، آرد را با نوک قاشق چای‌خوری نمک داخل یک کاسه‌ می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله چهارم

به تدریج آب را به آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس مقداری از خمیر را به اندازه گردو برداشته و به شکل دایره در می‌آوریم تا خمیری نازک شکل بگیرد.

مرحله پنجم

مقداری از ترکیب گوشت را روی خمیر دایره‌ای می‌گذاریم، به طوری که نصف خمیر پر شود و نیمه دیگر را روی آن می‌زنیم. سپس دو طرف خمیر را به هم می‌چسبانیم تا باز نشود.

مرحله ششم

می‌توانیم اشکال مختلفی مانند صدفی یا مثلثی درست کنیم. سپس خمیرها را روی یک توری قرار می‌دهیم که روی بخار آب جوش است و برای مدت ۲ ساعت آن‌ها را بخارپز می‌کنیم. همچنین می‌توانیم مندوها را در روغن سرخ کنیم یا در فر قرار دهیم تا پخته شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا