مواد لازم و آموزش مندی گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش مندی گوشت
مندی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه عربی است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. این غذای خوشمزه یکی از معروفترین غذاهای عربی است که میتوانید به دلخواه خود با گوشت یا مرغ درست کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش مندی گوشت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
ماهیچه گوسفندی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
آب جوش | ۳ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل و میخک | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش مندی گوشت
مرحله اول
برای درست کردن مندی گوشت خوشمزه، ابتدا ماهیچهها را با زعفران دم کرده، دارچین و فلفل سیاه مزهدار میکنیم. سپس پیاز را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم و همراه با کمی روغن در یک قابلمه مناسب سرخ میکنیم تا پیاز طلایی شود.
مرحله دوم
در این مرحله، مقداری پودر هل، میخک، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر ادویهها بلند شود. سپس گوجهفرنگیها را به صورت ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم و چند دقیقه همه را سرخ میکنیم.
مرحله سوم
اکنون برنجی که قبلاً خیساندهایم را اضافه میکنیم و آب جوش را به میزانی که یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، اضافه میکنیم. سپس روی درب قابلمه را با فویل آلومینیومی میپوشانیم و با چنگال چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را با دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس ماهیچههای مزهدار شده را روی فویل آلومینیومی قرار میدهیم و روی آنها را نیز با یک فویل دیگر میپوشانیم.
مرحله پنجم
حالا اطراف فویل آلومینیومی را به خوبی محکم میکنیم تا بخار خارج نشود. سپس این ترکیب را به مدت ۲ ساعت درون فر قرار میدهیم. بعد از اینکه ماهیچه و برنج پخته شد، قابلمه را از فر خارج کرده و ماهیچه را روی برنج قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا یک عدد ذغال روشن را درون یک ظرف کوچک قرار میدهیم و سپس آن را درون قابلمه قرار میدهیم. کمی روغن روی ذغال میریزیم و درب قابلمه را میگذاریم تا غذا طعم دودی بگیرد. سپس ذغال را خارج کرده و مندی را سرو میکنیم.