مواد لازم و آموزش موجور بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش موجور بادمجان
موجور بادمجان نوعی غذا است که به خانواده کوکوها تعلق دارد. در این غذا از بادمجان پخته شده، پنیر و تخممرغ استفاده میشود و آن را در تابه سرخ میکنیم. یکی از مزیتهای این غذا این است که روغن زیادی مصرف نمیکند و به همین دلیل میتوان آن را به عنوان یک غذای رژیمی تهیه کرد. موجور بادمجان را میتوان با نان یا برنج سرو کرد و همچنین میتوان آن را با نانهای کوچک تزیین کرده و به عنوان فینگر فود در مهمانیها و جشنها ارائه داد. برای یادگیری کامل دستور تهیه موجور بادمجان، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد درشت |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سوخاری | ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر صبحانه (پنیر فتا یا لبنه) | ۱۰۰ گرم |
آموزش موجور بادمجان
مرحله اول
برای تهیه موجور بادمجان به سبک ترکی، در ابتدا بادمجانها را شسته و پوست آنها را میگیریم. سپس آنها را به صورت مکعبی خرد میکنیم و در یک قابلمه میگذاریم. یک لیوان آب هم به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت میگذاریم تا بادمجانها بپزند.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادمجانها نرم شدند و تغییر رنگ دادند، آنها را در آبکش میریزیم. سپس آنها را با دست کمی فشار میدهیم تا آب اضافیشان خارج شود. سپس بادمجانهای آبکش شده را در یک کاسه مناسب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، تخم مرغها را در یک کاسه دیگر میشکنیم و با چنگال هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به بادمجانها اضافه میکنیم. آرد سوخاری و جعفری خرد شده را نیز اضافه کرده و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا بکینگ پودر و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و همه مواد را خوب هم میزنیم تا مزه آنها ترکیب شود. پنیر فتا را خرد کرده و آن را به مخلوط اضافه میکنیم. بعد از اینکه همه چیز خوب مخلوط شد، یک تابه برمیداریم و کمی روغن مایع در آن میریزیم.
مرحله پنجم
تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن، با یک قاشق غذا خوری از مواد برمیداریم و در تابه میریزیم تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز بپزد. وقتی خوب سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و در یک ظرف مناسب سرو میکنیم.