مواد لازم و آموزش موجور برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش موجور
موجور ترکیهای یکی از غذاهای خوشمزه در ترکیه است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری چگونگی تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیبزمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ½ لیوان |
آرد سفید | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا ورقهای | به تعداد کافی |
دستور پخت موجور ترکیهای
مرحله اول
برای تهیه خوشمزه موجور ترکیهای، ابتدا پیاز و سیبزمینیها را پوست کنده و میشوییم. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ رنده میکنیم. بعد از آن، آرد، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سپس به کمک دستانمان مواد را به خوبی ورز میدهیم. بعد یک قالب یا پیاله انتخاب کرده و یک عدد پلاستیک فریزر در کف آن قرار میدهیم. مقدار کمی از مایه کوکو را در کف آن میریزیم و با پشت قاشق روی مایه را کاملاً صاف میکنیم.
مرحله سوم
حالا کمی فشار میدهیم تا شکل بگیرد و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا کاملاً میپوشانیم و کمی با پشت قاشق فشار میدهیم. دوباره مقداری از مایه کوکو روی آن میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا خوب پرس شود و روی آن صاف شود.
مرحله چهارم
اگر نمیخواهید از پنیر استفاده کنید، میتوانید آن را حذف کنید. اینجا دیگر مایه را در قالب نریزید و با دست به آن شکل بدهید. سپس یک تابه را روی حرارت کم گذاشته و روغن زیتون را در آن میریزیم تا کمی گرم شود.
مرحله پنجم
بعد قالب را برمیگردانیم و کوکو را داخل تابه قرار میدهیم. حرارت را کم کرده و منتظر میمانیم تا یک طرف آن سرخ شود. سپس برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. وقتی موجور خوب سرخ شد، آن را با هر نوع سس که دوست دارید میل کنید.