مواد لازم

مواد لازم و آموزش میرزا قاسمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب در استان گیلان است که به خاطر طعم خوشمزه بادمجان کبابی طرفداران زیادی در تمام ایران دارد. اگر دوست دارید با روش تهیه میرزا قاسمی آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

برای درست کردن میرزا قاسمی مجلسی، ابتدا بادمجان‌ها را روی آتش کباب می‌کنیم و بعد از پوست کندن، آنها را به شکل له شده در می‌آوریم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نیز پوست می‌گیریم. در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و سیر و زردچوبه را تفت می‌دهیم، سپس بادمجان و گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کرده و آنقدر تفت می‌دهیم تا مواد کمی سرخ شوند و آب گوجه‌فرنگی تبخیر گردد. اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی به دلخواه است. در انتها، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و با مواد دیگر ترکیب می‌کنیم. میرزا قاسمی را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و بعد از آماده شدن سرو می‌کنیم.

مواد لازم مقدار مواد برای 4 نفر
بادمجان ۶ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن و زردچوبه به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

آموزش میرزا قاسمی

مرحله ۱: کباب کردن بادمجان

برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا بادمجان‌ها را کباب می‌کنیم. می‌توانیم این کار را روی شعله گاز یا روی منقل انجام دهیم. باید بادمجان‌ها را به خوبی کباب کنیم تا پوست آنها کاملاً بسوزد.

مرحله ۲: روش‌های جایگزین کباب کردن بادمجان

اگر طعم دودی بادمجان کبابی برای شما خوشایند نیست، می‌توانید آنها را آبپز کنید. بعد از کباب کردن بادمجان‌ها، اجازه دهید کمی خنک شوند و سپس پوست آنها را به آرامی بکنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌های پوست‌کنده را در یک کاسه بزرگ قرار می‌دهیم و با استفاده از گوشت‌کوب آنها را خوب له می‌کنیم تا کاملاً نرم و پوره شوند. سپس آنها را کنار می‌گذاریم و گوجه‌فرنگی‌ها را آماده می‌کنیم.

مرحله ۴: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش قرار می‌دهیم تا پوست آنها به راحتی جدا شود. بعد از این زمان، گوجه‌فرنگی‌ها را از آب جوش خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی خنک شوند تا پوستشان راحت‌تر جدا شود.

مرحله ۵: تفت دادن سیر و اضافه کردن زردچوبه

یک …
“““html

تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس سیرها را رنده کرده و در روغن کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند. بعد از آن مقداری زردچوبه به سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سیر و زردچوبه با هم ترکیب شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن بادمجان و گوجه فرنگی به تابه

در این مرحله بادمجان‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و حدود ۲۰ دقیقه تفت می‌دهیم. سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی‌ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

مرحله ۷: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است، اما اگر می‌خواهید طعم و رنگ بهتری داشته باشد، می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این مرحله اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملاً سرخ شود.

مرحله ۸: اضافه کردن تخم مرغ

در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع کرده و سپس تخم مرغ‌ها را در قسمت خالی تابه بشکنید. بعد از اینکه آنها خوب پخته شدند، با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله ۹: تزیین و سرو

در نهایت نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. برای تزیین این غذای خوشمزه، می‌توانید یک تخم مرغ را در یک تابه جداگانه در یک قالب گرد بپزید و بعد از اینکه میرزا قاسمی را در بشقاب کشیدید، تخم مرغ نیمرو شده را روی آن قرار دهید.

نکات آموزش میرزا قاسمی

کباب کردن بادمجان

اگر می‌خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد، حتماً بادمجان‌ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید. کباب کردن بادمجان‌ها در فر باعث می‌شود که بوی دودی نداشته باشند. رستوران‌های شمالی برای کباب بادمجان از منقل زغال استفاده می‌کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می‌دهد.

مواد لازم و آموزش میرزا قاسمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

درست است که محبوبیت میرزا قاسمی به دلیل طعم دودی بادمجان آن است، اما برخی افرادی هم هستند که این طعم را نمی‌پسندند. اگر به طعم دودی بادمجان علاقه ندارید، می‌توانید از فر برای کباب کردن بادمجان‌ها استفاده کنید.

استفاده از رب گوجه فرنگی

برخی آشپزها با اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی موافق نیستند. آنها اعتقاد دارند که این کار طعم اصلی میرزا قاسمی را از بین می‌برد و باعث می‌شود مزه رب گوجه فرنگی غالب شود.

با این حال من فکر می‌کنم که رب گوجه فرنگی نه تنها طعم بهتری به میرزا قاسمی می‌دهد، بلکه رنگ آن را نیز زیباتر می‌کند. شما هم در صورت تمایل می‌توانید رب گوجه فرنگی را از دستور حذف کنید.

آموزش میرزا قاسمی با گردو

در برخی مناطق برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید بعد از اینکه میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر کشیدید، با چند عدد مغز گردو آن را تزیین کنید تا زیباتر شود.

تلخ شدن میرزا قاسمی

شاید برای شما هم پیش آمده که با شوق و ذوق این غذای خوشمزه را درست کرده‌اید و در زمان سرو متوجه شده‌اید که طعم آن تلخ است. دلیل تلخ شدن میرزا قاسمی استفاده از بادمجان‌هایی است که تخم دارند. اگر بادمجانی که استفاده می‌کنید دارای تخم است، حتماً بعد از کباب کردن تخم‌های آن را جدا کرده و دور بریزید تا در نهایت طعم میرزا قاسمی تلخ نشود.

فینگرفود میرزا قاسمی

برای تهیه تارت میرزا قاسمی، ابتدا بادمجان‌ها را کباب کرده و بعد از خنک شدن پوست آنها را می‌گیریم. گوجه‌فرنگی‌ها هم کباب شده و به همراه سیر کوبیده به تابه‌ای با روغن داغ اضافه می‌شوند. بادمجان و گوجه خرد شده را تفت داده و با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملاً پخته شوند. در پایان میرزا قاسمی را درون نان تارت آماده می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

غذا با بادمجان

بادمجان، با طعم خاص و انعطاف‌پذیری بالا، یکی از مواد اولیه محبوب است که در آشپزخانه‌ها برای تهیه انواع غذاها از شام گرم و خوشمزه تا ناهار سبک و دلچسب استفاده می‌شود. از غذاهای سنتی و محلی گرفته تا دستور پخت‌های مدرن و بین‌المللی، بادمجان در هر دستور غذایی جایی دارد و طعمی جدید به آن می‌بخشد. اگر به دنبال ایده‌هایی برای استفاده از این میوه در آشپزی خود هستید، به مطالب زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا