مواد لازم و آموزش مینی پیتزا گل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مینی پیتزا گل
پیتزا یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است. در ابتدا این غذا به شکل سادهای درست میشد که فقط شامل خمیر، سس گوجه و پنیر بود. اما به مرور زمان، مواد مختلفی به آن اضافه شد و نامهای مختلفی پیدا کرد. یکی از این نوع پیتزاها، مینی پیتزا است که مثل نامش، سایز کوچکی دارد. در این دستور، پیتزاها خیلی کوچک و به شکل لقمهای درست میشوند و چون نان آن به صورت گل برش داده میشود، به آن مینی پیتزا گل میگویند. در این پیتزا، فقط از سس و سبزیجات استفاده شده، اما میتوان هر نوع گوشت مورد علاقه را به آن اضافه کرد. چون این پیتزا به صورت لقمهای است، میتوان آن را جز فینگر فودها محسوب کرد و برای مجالس و جشنهای تولد تهیه کرد.
مواد لازم برای خمیر پیتزا | |
آرد | ۴ فنجان |
نمک | کمی |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
مخمر | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر خشک | ۴ قاشق غذا خوری |
روغن | یک چهارم فنجان |
شیر گرم | یک و نیم فنجان |
مواد لازم سس پیتزا | |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
زیتون بدون هسته | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زیره | به مقدار دلخواه |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
دستور پخت مینی پیتزا گل
مرحله اول
برای درست کردن مینی پیتزا گل خوشمزه، اول یک کاسه کوچک بردارید. داخل آن، مخمر، آب ولرم و شکر را مخلوط کنید. سپس درب کاسه را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. بعد از این مدت، اگر روی مخلوط کف کرد، یعنی آماده است.
مرحله دوم
بعد از اینکه مخمر فعال شد، آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. سپس شیر خشک، بکینگ پودر، نمک و روغن را به آن اضافه کنید. کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم و نچسب به دست آورید.
مرحله سوم
سپس کاسه را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. این مرحله حدود ۱ ساعت طول میکشد. زمانی که خمیر پف کرد، آن را با دست ورز دهید.
مرحله چهارم
حالا روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید. سپس با قالب یا کاتر به شکل گل بزنید. در یک قابلمه، گوجهها و پیاز را رنده کرده و سپس نمک، زیره و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
این مخلوط را روی حرارت بگذارید تا کمی غلظت بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. فلفل دلمهای و زیتون را خرد کرده و کنار بگذارید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی آن را چرب کنید.
مرحله ششم
خمیرهای بریده شده را در سینی قرار دهید. روی هر کدام از آنها یک لایه سس گوجه بریزید. سپس فلفل دلمهای و زیتون خرد شده را روی آن بریزید. یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید. پنیر پیتزای رنده شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید.
مرحله هفتم
حالا از روی حرارت بردارید و پنیر ذوب شده را روی پیتزاها بریزید. سپس سینی را در فر بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نان پیتزا طلایی شود. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و پس از اینکه کمی خنک شد، پیتزاها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.