مواد لازم

مواد لازم و آموزش میگو بندری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش میگو بندری

میگو بندری یکی از غذاهای خوشمزه و راحت ایرانی است که از بوشهر می‌آید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستور، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش میگو بندری

مرحله اول

برای درست کردن میگو بندری، ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل مکعبی کوچک خرد می‌کنیم. سپس آنها را با آب سرد می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم. حالا یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا داغ شود. سپس سیب زمینی‌های خرد شده را به تابه می‌زنیم و خوب تفت می‌دهیم تا سرخ و طلایی شوند. بعد آنها را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پیازها را پوست گرفته و به صورت نازک و خلالی خرد می‌کنیم. سپس آنها را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. مقداری روغن و زردچوبه به پیازها اضافه می‌کنیم و آنها را تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، سیرها را رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس میگوها را به تابه می‌زنیم و آنها را خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. بعد از آن، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را خوب تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن برطرف شود. بعد سیب زمینی‌های سرخ شده را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شوند. این غذا را می‌توانیم با برنج یا به صورت ساندویچی سرو کنیم.

مرحله ششم

نکته‌ای که باید در مورد این غذا بدانید این است که طعم‌دار کردن میگو قبل از سرخ کردن اختیاری است. اگر زمان کافی دارید، بهتر است میگوها را با ادویه‌های دلخواه طعم‌دار کنید تا غذایی خوشمزه‌تر داشته باشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا