مواد لازم

مواد لازم و آموزش میگو تندوری با برنج قهوه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آشپزی میگو تندوری با برنج قهوه‌ای

میگو یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و مفید است. طبع میگو گرم است و به افزایش قدرت بدن کمک می‌کند. میگو همچنین دارای فسفر و مواد معدنی زیادی است که برای رشد و هوش کودکان و نوجوانان مفید است. پخت میگو نیاز به دقت دارد، زیرا اگر بیش از حد پخته شود، سفت می‌شود. یکی از بهترین روش‌ها برای پخت میگو، کبابی کردن آن است. در این دستور، یک سس خوشمزه با ادویه‌های معطر تهیه می‌کنیم و میگو را در آن مزه‌دار می‌کنیم. سپس میگو را در تابه گریل، کباب‌پز یا فر کبابی می‌کنیم. این غذا معمولاً با برنج قهوه‌ای سرو می‌شود. برای دیدن کامل دستور پخت میگو تندوری با برنج قهوه‌ای، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
گرام ماسالا یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زیره یک چهارم قاشق چای‌خوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
چیلی کشمیری ۱ قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار کم
سیر و زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک مقداری
میگو پاک شده ۳۰۰ گرم
برنج قهوه‌ای به مقدار لازم

دستور پخت میگو تندوری با برنج قهوه‌ای

مرحله اول

برای تهیه میگوی خوشمزه تندوری با برنج قهوه‌ای به صورت رژیمی، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم. سپس ماست چکیده، گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل سیاه، فلفل چیلی، آبلیمو و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم. همچنین سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه می‌کنیم. سپس روغن پخت و پز، روغن خردل یا روغن مایع و شنبلیله خشک را به مخلوط اضافه کرده و همه را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

میگوها را تمیز کرده و می‌شوییم. بعد رگ پشت میگو را خارج کرده و آن‌ها را به سس اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم بگیرد. سپس میگوها را به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کنند و طعم آن‌ها بهتر شود.

مرحله چهارم

پس از استراحت، میگوها را به سیخ چوبی می‌کشیم و آن‌ها را در تابه گریل یا کباب‌پز کباب می‌کنیم. می‌توانیم میگوها را در یک سینی فر بچینیم و در فر کبابی کنیم. وقتی کباب‌ها آماده شدند، با یک قلم‌مو کره آب شده روی آن‌ها می‌مالیم و آن‌ها را به همراه برنج قهوه‌ای و گشنیز تازه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا