مواد لازم

مواد لازم و آموزش میگو پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش میگو پفکی

میگو پفکی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهانی است که می‌توان با دستورهای مختلفی آن را تهیه کرد. این خوراکی که بسیار محبوب است، شباهت زیادی به میگو سوخاری دارد. اما بر خلاف میگو سوخاری که با پودر سوخاری درست می‌شود، در تهیه میگو پفکی از یک نوع خمیر خاص استفاده می‌شود، شبیه به چینی‌ها. میگو پفکی هم می‌تواند به عنوان یک غذای اصلی برای شام یا ناهار سرو شود و هم به عنوان پیش غذایی خاص و شیک که طعمی فوق‌العاده دارد. برای یادگیری این آموزش آشپزی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
میگو 500 گرم
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 لیوان
آب گازدار 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

دستور پخت میگو پفکی

مرحله اول

برای تهیه میگو پفکی خوشمزه، ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم و رگ سیاه پشت آنها را در بیاوریم. سپس میگوها را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا با دست میگوها را به آرامی هم می‌زنیم تا روغن زیتون به تمام میگوها بپسبد. مهم است که ابتدا میگوها را با روغن زیتون بپوشانید زیرا اگر قبل از آن آب لیمو و نمک را اضافه کنید، میگوها سفت می‌شوند.

مرحله سوم

بعد از اینکه میگوها به خوبی با روغن زیتون پوشانده شدند، آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند و طعم خوبی بگیرند.

“““html

یکدست شوند، در صورت تمایل می‌توانیم کمی زعفران نیز اضافه کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا میگوها مزه‌دار شوند. بعد از این‌که میگوها مزه‌دار شدند، آن‌ها را از یخچال خارج کرده و به سراغ آماده کردن خمیر می‌رویم.

مرحله پنجم

برای تهیه خمیر ابتدا آب گازدار را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس آرد را کم کم به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن بکینگ پودر، پودر سیر، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به آرامی ترکیب می‌کنیم تا خمیری شبیه به فرنی به دست بیاید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و به اندازه‌ای روغن داخل آن می‌ریزیم که میگوها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

حالا میگوهای مزه‌دار شده را داخل خمیر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت یک دقیقه درون خمیر بمانند، سپس آن‌ها را از خمیر خارج کرده و داخل روغن داغ می‌اندازیم تا میگوها به طور کامل سرخ شوند.

مرحله هشتم

نکته مهم برای پفکی‌تر شدن میگوها این است که حتما باید اجازه دهیم روغن به طور کامل داغ شود، سپس میگوها را به روغن اضافه کنیم. بعد از سرخ شدن، میگوهای پفکی را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

اگر توری فلزی نداریم، می‌توانیم از دستمال حوله‌ای برای گرفتن روغن اضافی میگوها استفاده کنیم. بعد از آن، میگوهای پفکی را داخل ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نکات تهیه میگو پفکی

سس مناسب

در کنار میگو پفکی می‌توانیم از انواع سس‌های بین‌المللی استفاده کنیم که معمول‌ترین سس‌ها در کنار این غذا سس‌های تارتار و کچاپ هستند. برای تهیه سس کچاپ و سس تارتار در منزل، توصیه می‌کنیم مطالب زیر را مشاهده نمایید.

مواد لازم و آموزش میگو پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا