مواد لازم و آموزش میگو پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش میگو پلو
میگو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که به روشهای مختلفی درست میشود. این غذا در مناطق جنوبی کشور، به ویژه استان بوشهر، بسیار معروف است. برای تهیه میگو پلو، میتوانیم برنج و میگوها را به صورت جداگانه درست کرده و آنها را در آخر با هم ترکیب کنیم. این روش باعث میشود که غذا مجلسیتر شود. اگر میخواهید میگو پلو خوشمزهتری داشته باشید، میتوانید برنج را با زعفران و زرشک مخلوط کنید و سپس میگو را روی آن بریزید. برای آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه میگو پلو، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
میگو | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
ادویه ماهی | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آموزش میگو پلو
مرحله اول
در ابتدا باید میگوها را پاک کنیم و رگ سیاه پشت آنها را خارج کنیم. بعد از شستن میگوها، آنها را در یک کاسه مناسب میریزیم و پاپریکا، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ادویه ماهی، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
مواد را به آرامی روی گوشت میگوها میزنیم تا ادویهها تمام نقاط میگوها را بپوشانند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا میگوها مزه بگیرند و بوی زهمشان گرفته شود.
آموزش میگو پلو
بعد از یک ساعت میگوها را از یخچال درمیآوریم. در ادامه، پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم و آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به پیاز اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت میدهیم تا بوی زعفران در آنها بپیچد. سپس پیاز را از تابه خارج میکنیم و کمی روغن تازه به تابه اضافه میکنیم. بعد میگوها را به تابه اضافه میکنیم و آنها را خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند.
مرحله پنجم
سپس، باقیمانده زعفران دم کرده و پیاز سرخشده را به میگوها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. اگر دوست دارید، میتوانید کمی زرشک نیز به آن اضافه کرده و کمی تفت بدهید و بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
برای پخت برنج، میتوانیم…
“““html
به سلیقه خود میتوانید برنج را ساده یا با شوید خشک تهیه کنید. ابتدا برنج را خیسانده و یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس کمی نمک به آب جوش اضافه کرده و برنج خیسانده شده را به قابلمه بیفزایید.
مرحله هفتم
زمانی که دانههای برنج نرم شدند و مغزشان کمی زیر دندان حس شد، برنج را آبکشی کنید. سپس در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و بنا به سلیقه خود از نان لواش یا سیبزمینی ورقه شده برای تهدیگ برنج استفاده کنید.
مرحله هشتم
حالا برنج را به آرامی روی ته دیگ بریزید و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید تا برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به خوبی دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج، آن را در دیس بریزید و میگوهای سرخ شده را روی برنج قرار داده و سرو کنید.
مرحله نهم
اگر دوست دارید میتوانید میگو پلو را مانند غذاهایی مثل لوبیا پلو یا عدس پلو به صورت مخلوط نیز درست کنید. از این روش استفاده کنید که میگوهای سرخ شده را به صورت لایهلایه داخل برنج آبکشی ریخته و مخلوط کنید.
مرحله دهم
البته اگر میخواهید میگو پلوی شما مجلسیتر باشد، بهتر است میگوها را به صورت جداگانه به برنج اضافه کنید. چرا که مخلوط کردن آنها باعث میشود ظاهر غذا جذابیت کمتری داشته باشد و نتوانید آن را به خوبی تزئین کنید.