مواد لازم

مواد لازم و آموزش میگو کبابی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش میگو کبابی

میگو کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم دریایی است که می‌توان به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۶۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
کره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
روغن زیتون ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه میگو کبابی

آماده سازی میگو ها

برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگوها را پاک می‌کنیم و رگ‌های سیاه پشت آنها را بیرون می‌آوریم. سپس میگوها را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. بعد از آن، روغن زیتون را به کاسه اضافه کرده و میگوها را چند دقیقه ماساژ می‌دهیم.

افزودن سایر مواد به میگو ها

بعد از اینکه میگوها خوب به روغن زیتون آغشته شدند، آب دو عدد لیمو ترش را گرفته و به همراه جعفری خرد شده، سیر خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد همه مواد را با دست به خوبی مخلوط می‌کنیم.

استراحت دادن

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا میگوها به خوبی طعم‌دار شوند. زمانی که میگوها طعم‌دار شدند، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و به آماده‌سازی منقل می‌پردازیم.

آماده کردن منقل

در حین آماده شدن زغال‌ها، سیخ‌های چوبی را در آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند و در هنگام کباب کردن میگوها نسوزند. سپس میگوها را به سیخ می‌کشیم و روی منقل قرار می‌دهیم تا با حرارت ملایم کباب شوند.

سرو

حالا کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می‌کنیم و در حین کباب شدن میگوها، این مخلوط را روی آنها می‌مالیم. بعد از اینکه کباب کردن میگوها تمام شد، آنها را در ظرف سرو می‌کشیم و می‌توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا