مواد لازم و آموزش میگو کبابی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش میگو کبابی
میگو کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم دریایی است که میتوان به روشهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۶۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
کره | ۵۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
لیمو ترش | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
روغن زیتون | ½ فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه میگو کبابی
آماده سازی میگو ها
برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگوها را پاک میکنیم و رگهای سیاه پشت آنها را بیرون میآوریم. سپس میگوها را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. بعد از آن، روغن زیتون را به کاسه اضافه کرده و میگوها را چند دقیقه ماساژ میدهیم.
افزودن سایر مواد به میگو ها
بعد از اینکه میگوها خوب به روغن زیتون آغشته شدند، آب دو عدد لیمو ترش را گرفته و به همراه جعفری خرد شده، سیر خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم. بعد همه مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم.
استراحت دادن
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا میگوها به خوبی طعمدار شوند. زمانی که میگوها طعمدار شدند، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و به آمادهسازی منقل میپردازیم.
آماده کردن منقل
در حین آماده شدن زغالها، سیخهای چوبی را در آب سرد میگذاریم تا نرم شوند و در هنگام کباب کردن میگوها نسوزند. سپس میگوها را به سیخ میکشیم و روی منقل قرار میدهیم تا با حرارت ملایم کباب شوند.
سرو
حالا کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط میکنیم و در حین کباب شدن میگوها، این مخلوط را روی آنها میمالیم. بعد از اینکه کباب کردن میگوها تمام شد، آنها را در ظرف سرو میکشیم و میتوانیم با نان یا برنج سرو کنیم.