مواد لازم و آموزش نات بار فندقی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نات بار فندقی
نات بار فندقی یک میان وعده سالم، پر انرژی و بدون گلوتن است که به خاطر داشتن فیبر، گزینه خوبی برای تمام افراد، به ویژه ورزشکاران میباشد. این نات بار بر پایه فندق ساخته شده و به تأمین مواد معدنی مورد نیاز بدن کمک میکند. این میان وعده میتواند انرژی لازم را برای روزهای پرتحرک و پرمشغله به بدن بدهد. برای آگاهی از مراحل تهیه نات بار فندقی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نات بار فندقی | |
پودر نارگیل | ۱۰۰ گرم |
فندق آسیاب شده | ۲۰ گرم |
شیره افرا (شیره انگور، عسل و … ) | ۲۰ گرم |
روغن نارگیل | ۷۰ گرم |
شیر سویا یا شیر | ۲۰ گرم |
مواد لازم برای رویه | |
شکلات فندقی | به مقدار لازم |
نارگیل خرد شده و بادام زمینی | به مقدار لازم |
آموزش نات بار فندقی
مرحله اول
برای درست کردن نات بار خوشمزه با طعم فندق، ابتدا باید مواد اصلی را جمع آوری کنیم. این مواد شامل پودر نارگیل، فندق آسیاب شده، شیره افرا و در صورت نبود آن، میتوانیم از شیره انگور یا عسل استفاده کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن نارگیل و شیر سویا را در مخلوط کن میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس کاغذ روغنی را در یک سینی مناسب قرار میدهیم و مواد اصلی را روی آن میریزیم و خوب فشار میدهیم.
مرحله سوم
باید مواد را به خوبی فشار دهیم تا محکم شوند. سپس شکلات فندقی را در یک کاسه مناسب میریزیم و روی بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا به آرامی ذوب شود.
مرحله چهارم
سپس شکلات ذوب شده را روی مواد اصلی میریزیم و بعد بادام زمینی و نارگیل خرد شده را بر روی شکلات میپاشیم. بعد، این مخلوط را برای یک ساعت در یخچال میگذاریم. سپس آن را از یخچال بیرون آورده و به شکل دلخواه برش میزنیم. این نات بار را در ظرفی بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.