مواد لازم و آموزش ناشف گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ناشف گوشت
ناشف گوشت یک غذای خوشمزه و ساده عربی است که میتوان آن را با طعمهای مختلف درست کرد. برای آشنایی با روش تهیه ناشف گوشت به صورت گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه مخلوط | به مقدار کافی |
آموزش ناشف گوشت
مرحله اول
برای درست کردن ناشف گوشت خوشمزه، ابتدا گوشت را به شکل مکعبهای کوچک برش میزنیم. بعد پوست پیازها را جدا کرده و میشوییم و سپس آنها را به شکل ریز خرد میکنیم. حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت کم قرار میدهیم.
مرحله دوم
حال مقداری روغن در قابلمه میریزیم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه میکنیم. برای اینکه پیاز سبک و نرم شود، آن را کمی تفت میدهیم. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
مرحله سوم
در این مرحله، مقداری آب به گوشت اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم. اجازه میدهیم گوشت به مدت ۲ ساعت با آب بجوشد تا کاملاً پخته شود. در این مدت، گوجهفرنگیها را میشوییم.
مرحله چهارم
گوجهفرنگیها را به شکل مکعبهای متوسط خرد کرده و به گوشت اضافه میکنیم. آن را تفت میدهیم تا آب اضافی گوجهفرنگی کم شود. سپس نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه مخلوط را به گوشت اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مواد را تفت میدهیم تا ادویهها به خوبی سرخ شوند. سپس رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه میکنیم و از آنجا به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند.
مرحله ششم
حالا پوست سیبزمینیها را جدا کرده و میشوییم و بعد آنها را به شکل مکعبهای کوچک برش میزنیم. یک تابه را روی حرارت کم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم تا خوب داغ شود.
مرحله هفتم
در نهایت، سیبزمینیها را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا سرخ شوند. سپس ناشف گوشت را در ظرف سرو میریزیم و آن را به همراه سیبزمینیهای سرخ شده و نان تازه سرو میکنیم. نوش جان!