مواد لازم

مواد لازم و آموزش نافله خوزستانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه نافله خوزستانی

نافله خوزستانی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی جنوب کشور ما است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
سرکه انگور یک چهارم پیمانه
نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه نافله خوزستانی

مرحله اول

برای شروع کار، پیاز را با رنده‌ی متوسط رنده می‌کنیم و سپس خوب فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. بعد، پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد نخودچی را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم و مواد را خوب ورز می‌دهیم تا یکدست شوند. سپس مقداری از مواد را به اندازه‌ی یک نارنگی برداشته و گرد می‌کنیم.

مرحله سوم

همه‌ی مخلوط گوشت چرخ کرده را به قلقلی‌های متوسط به اندازه‌ی نارنگی تبدیل می‌کنیم. سپس یک تابه‌ مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، قلقلی‌ها را به تابه اضافه کرده و آنها را به خوبی سرخ می‌کنیم. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. بعد، پیاز داغ را به تابه اضافه کرده و با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را کم‌کم تفت می‌دهیم و سپس کمی آرد نخودچی، نعناع خشک، سرکه، شکر و یک لیوان آب به تابه اضافه می‌کنیم. باید صبر کنیم تا سس به جوش بیاید و بعد قلقلی‌ها را به داخل سس می‌چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله، درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم قلقلی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا سس رقیق به غلظت مناسب برسد. در نهایت، قلقلی‌ها را با سس در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه نان نوش جان می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا