مواد لازم و آموزش نان آلبالویی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان آلبالویی
نان آلبالویی یکی از نانهای خوشمزه و پرطرفدار است که به شیوههای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری قدم به قدم طرز تهیه این نان خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان آلبالویی |
|
شیر | ۱۲۵ گرم |
خمیر مایه فوری | ۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۶۰ گرم |
آرد | ۳۵۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
مربا یا مارمالاد آلبالو | به مقدار کافی |
آموزش نان آلبالویی
مرحله اول
برای درست کردن نان آلبالویی خوشمزه، در ابتدا حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع، کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس شیر، خمیر مایه فوری و تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا شکر و نمک را به کاسه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس کره نرم شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در الک بریزید و سه بار الک کنید.
مرحله سوم
حالا آرد را آرام آرام به کاسه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر کمی شکل بگیرد. سپس خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد. در این مرحله اضافه کردن آرد را متوقف کنید.
مرحله چهارم
خمیر را برای ۵ دقیقه دیگر ورز دهید، سپس آن را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید. بگذارید خمیر یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد.
مرحله پنجم
پس از یک ساعت، دوباره خمیر را ورز دهید تا پف آن بترکد. سپس روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. با وردنه خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
مرحله ششم
حالا روی خمیر را با مربای آلبالو به طور کامل بپوشانید، سپس خمیر…
“`
خمیر را به صورت نوارهایی به عرض ۵ سانتی متر برش میزنیم. سپس دوباره خمیر را به شکل افقی برش میزنیم تا نوارها به مربعات تبدیل شوند.
مرحله هفتم
حالا مربعات برشخورده را روی هم قرار میدهیم. بعد یک قالب مناسب را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و این خمیرهای مربعی را درون قالب میچینیم. سپس روی قالب را با یک کیسه فریزر میپوشانیم تا خمیر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله هشتم
در این حین، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. بعد از گذشت این زمان، قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و میگذاریم نان به خوبی پخته و طلایی شود.
مرحله نهم
زمانی که روی نان طلایی و خوشرنگ شد، قالب را از فر خارج کرده و نان را به سرعت از قالب جدا میکنیم. در نهایت نان را بر روی توری قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود و سپس میتوانیم کمی پودر قند بر روی آن الک کنیم تا زیباتر شود.