آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان آچما ارده خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان آچما ارده

نان‌های حجیم و فانتزی جزو نان‌های محبوب به شمار می‌روند. بعضی وقت‌ها نان‌ها را با مغز و مواد مختلف درست می‌کنند. نان آچما ارده، مانند نان‌های حجیم است، اما با فیلینگ خاصی که شامل ارده و پودر گردو می‌شود. این نان را می‌توان به‌صورت ساده یا همراه با پنیر برای صبحانه و عصرانه سرو کرد و همچنین می‌توانید آن را در کنار غذاهایی مثل نان و سوپ، برای ناهار و شام استفاده کنید. به خاطر وجود ارده و گردو، این نان خیلی مغذی و مفید است. برای دیدن آموزش کامل نان آچما ارده ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم نان آچما ارده
آرد ۴ تا ۴.۵ لیوان
آب ولرم ۱.۵ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع نصف لیوان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع برای چرب کردن دست و نان نصف لیوان
مواد میانی
ارده ۱/۳ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر گردو ۳ قاشق غذاخوری (قابل حذف)
مواد لازم برای رومال
آموزش نان آچما ارده

مرحله اول

برای درست کردن نان خوشمزه آچما ارده به سبک ترکیه، ابتدا آب ولرم، شکر و خمیر مایه را در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم. سپس درب کاسه را می‌گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید. این کار حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

مرحله دوم

وقتی خمیر مایه به خوبی عمل آمد، روغن مایع و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده تا خمیر نرمی بوجود آید. نیازی به ورز دادن این خمیر نیست. بعدها روی خمیر را می‌پوشانیم و آن را در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا به عمل آید.

مرحله سوم

حدود ۱ تا ۲ ساعت به خمیر زمان می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس پف خمیر را گرفته و آن را به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم. یک کاسه برمی‌داریم و مواد میانی را با هم مخلوط می‌کنیم. در آخر، سطح کار و دستان‌مان را کمی چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یکی از قسمت‌ها را برمی‌داریم و با دست باز می‌کنیم. مواد میانی را داخل آن می‌ریزیم و با فرچه روی خمیر پخش می‌کنیم. حالا آن را به آرامی از کنار رول می‌کنیم و رول حاصله را دور خودش می‌پیچیم.

مرحله پنجم

سپس رول‌ها را در یک سینی یا قالب که قبلاً چرب کرده و کاغذ روغنی در آن گذاشته‌ایم، قرار می‌دهیم. روی آن را می‌پوشانیم و ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. بقیه قسمت‌ها هم به همین روش آماده می‌کنیم و استراحت می‌دهیم.

مرحله ششم

بعد از نیم ساعت، روی نان‌ها را باز کرده و کمی با دست آن‌ها را باز می‌کنیم. یک کاسه برمی‌داریم و مواد رومال را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس مواد را با فرچه روی نان‌ها می‌مالیم.

مرحله هفتم

در نهایت، سینی را درون فر قرار می‌دهیم که از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، تا نان‌ها بپزند و روی آن‌ها طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و با فرچه کمی روغن روی نان‌ها می‌مالیم تا براق شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا