آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان ارده خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان ارده

نان های حجیم و فانتزی یکی از نان های محبوب و پرطرفدار هستند. گاهی اوقات، نان ها را با پر محتواهای مختلف مانند مغزها درست می کنند. نان ارده هم نوعی نان حجیم است، با این تفاوت که پر آن شامل ارده و شکر می باشد. این نان به شکل رول تهیه می شود و به صورت حلزونی پیچیده می شود. نان ارده خیلی سبک و خوشمزه است و می توان آن را به تنهایی یا با پنیر به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو کرد. همچنین می توان آن را کنار نان های دیگر و سوپ ها در وعده های ناهار و شام خورد. به خاطر وجود ارده در آن، نان ارده خیلی مغذی و مفید است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان ارده، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان ارده
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد (سفیده برای خمیر و زرده برای رومال)
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی
کره ۱۰۰ گرم
ارده ۲۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
زرده و کنجد برای رومال

آموزش نان ارده

مرحله اول

برای درست کردن نان خوشمزه با طعم ارده، اول از همه یک کاسه بردارید. شیر ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. در یک کاسه دیگری، بیشتر از نصف آرد را بریزید و به آن نمک، سفیده تخم مرغ و روغن اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، مایه خمیر آماده شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. کم کم بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل چانه درآورید و در سینی قرار دهید.

مرحله سوم

حالا روی چانه‌ها را به خوبی بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید استراحت کنند. بعد از استراحت، هر کدام از چانه‌ها را…

“`

با استفاده از یک وردنه، خمیر را به صورت نازک پهن می‌کنیم. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر، کمی آرد روی سطح کار می‌پاشیم و خمیر را به آرامی باز می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، کره نرم‌شده و ارده را در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم. این مخلوط را روی سطح خمیر می‌ریزیم و به طور یکنواخت پخش می‌کنیم. سپس شکر را هم روی آن می‌پاشیم. حالا از یک طرف خمیر را به آرامی رول می‌کنیم. در ادامه، با کمک دست کمی خمیر را باریک‌تر می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس خمیر را مانند یک حلزون دور هم می‌پیچیم. برای پخت نان، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. نان‌ها را روی سینی قرار می‌دهیم و روی آن‌ها را می‌پوشانیم تا ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. در این مرحله، با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی نان‌ها رومال می‌کنیم تا خوش‌طرزتر شوند.

مرحله ششم

سپس نان‌ها را در فر گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا بپزند و روی آن‌ها طلایی شود. بعد از پخت، نان‌ها را از فر خارج می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا کمی خنک شوند. سپس به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا