آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان بابکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان بابکا

نان‌های حجیم و فانتزی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. گاهی اوقات نان‌ها را با مواد و مغزهای متفاوتی درست می‌کنند. نان بابکا نیز نوعی نان حجیم است که داخل آن با شکلات صبحانه و تکه‌های شکلات پر شده است. این نان را می‌توان به صورت تنها یا همراه با چای و قهوه سرو کرد. بابکا یک نوع نان مغزدار است که در اصل متعلق به یهودی‌های لهستانی می‌باشد، اما به تدریج در اروپا و آمریکا نیز طرفداران متعددی پیدا کرده است. داخل نان بابکا می‌توان از هر نوع پرکننده‌ای مثل مربا، پنیر و مغزیجات استفاده کرد. برای مشاهده دستور پخت نان بابکا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان بابکا
آرد ۵۳۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ۳ عدد
شیر ۶۰ گرم
آب ۶۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه ۳۰۰ گرم
شکلات خرد شده ۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر ۱۰۰ گرم
آب ۸۰ گرم

آموزش نان بابکا

مرحله اول

برای تهیه نان بابکا، ابتدا آرد، شکر، نمک و خمیر مایه را در یک کاسه بریزید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود. سپس کره نرم را به همراه تخم‌مرغ، شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.

مرحله دوم

خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز دهید. بعد کم‌کم کره را به خمیر اضافه کنید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیر نرم و یکنواخت شود. سپس خمیر را در سلفون بپیچید و بگذارید شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت در یخچال استراحت کند.

مرحله سوم آموزش نان بابکا

روی

“““html

سطح کار را با آرد پوشش می‌دهیم و خمیری که به اندازه کافی استراحت کرده است را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی‌متر باز می‌کنیم. بعد، شکلات صبحانه را روی خمیر پخش می‌کنیم و شکلات خرد شده را هم روی آن می‌ریزیم. سپس خمیر را به صورت رول درمی‌آوریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هر یک از این رول‌ها تبدیل به یک نان می‌شود. سپس هر رول را به دور خودش می‌پیچیم. یک قالب را چرب می‌کنیم و نان را داخل آن می‌گذاریم. حالا اجازه می‌دهیم نان در دما اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم. در حین پخت نان‌ها، شربت را درست می‌کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم آموزش نان بابکا

حالا صبر می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود. بعد از ۵ دقیقه، شربت آماده است. وقتی نان‌ها را از فر خارج کردیم، شربت را روی نان‌های داغ می‌ریزیم و بعد می‌گذاریم تا نان‌ها سرد شوند. سپس نان را از قالب خارج کرده و برش می‌زنیم و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا