مواد لازم و آموزش نان باگت کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان باگت کره ای
نان باگت یکی از نانهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً برای درست کردن ساندویچ استفاده میشود، مثل نان همبرگر. در این دستور، ما روش درست کردن نان باگت کره ای را به صورت ساده، طوری که بتوانید به راحتی در خانه و در فر تهیه کنید، توضیح خواهیم داد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش نان باگت کره ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان باگت کره ای | |
آب گرم | یک و نیم پیمانه |
مایه خمیر | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
آرد نان | ۳ پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری |
آرد کامل | یک چهارم پیمانه |
کره | ۶۰ گرم |
مواد لازم برای رومال | |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش نان باگت کره ای
مرحله اول
برای شروع درست کردن نان باگت خوشمزه و خوشطعم کرهای، یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس آب ولرم، شکر، عسل و خمیر مایه را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا صبر کنید ۵ دقیقه تا خمیر مایه فعال شود و روی آن کف کند.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را به مخلوط اضافه کرده و با همزن در درجه کم به مدت سه دقیقه هم بزنید. اگر دوست دارید، میتوانید به جای همزن، با دست آن را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. سپس نمک را اضافه کنید و دوباره با همزن در درجه متوسط به مدت سه دقیقه یا با دست ۵ دقیقه ورز دهید تا نمک خوب جذب شود.
مرحله سوم
کره را به صورت مکعبی برش بزنید و کمکم به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدود یک تا دو ساعت استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله چهارم
خمیر را به چهار یا هشت قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را کمی با وردنه باز کنید و لبهها را به هم بچسبانید. سپس آنها را در سینی فر که قبلاً کاغذ روغنی گذاشتهاید، بچینید. وقتی تمام خمیرها را در سینی گذاشتید، روی آنها را با پارچه بپوشانید.
مرحله پنجم
حالا خمیرها را حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا دوباره حجم آنها دو برابر شود. سپس سفیده تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را روی خمیرها بمالید و با تیغ برشهایی ایجاد کنید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله ششم
سینی فر را به داخل فر قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. حالا نان را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. وقتی نان خوب پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بعد از اینکه کمی از داغی افتاد، از سینی خارج کرده و میل کنید.