آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان بلوچی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان بلوچی

نان بلوچی یک نوع نان خوشمزه و سنتی ایرانی است که از استان سیستان و بلوچستان می‌آید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان بلوچی، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان بلوچی
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۲٫۵ پیمانه
عدس ¼ پیمانه
ادویه گرام ماسالا ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
تره، شوید و جعفری ۱ دسته کوچک
سیب زمینی ۱ عدد
ارده ۲ پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش نان بلوچی

مرحله اول

برای تهیه نان بلوچی خوشمزه، ابتدا عدس را در یک کاسه بریزید و به اندازه لازم آب به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. سپس بگذارید عدس حداقل ۴ ساعت خیس بخورد تا نرم شود.

مرحله دوم

بعد از این مدت، عدس‌ها را آبکشی کرده و با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید عدس‌ها حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله سوم

وقتی عدس‌ها پخته شدند، آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. سپس عدس‌ها را در یک کاسه بریزید و با کمک گوشتکوب له کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها و شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حجیم شوند. سپس عدس له شده و ادویه گرام ماسالا را به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. سبزیجات و سیر و زنجبیل را به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

در این مرحله، سیب‌زمینی را رنده کنید و بعد از اینکه آب اضافی آن را گرفتید، به همراه ارده به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. توجه داشته باشید که مایه نان باید کمی شل و آبکی باشد.

مرحله هفتم

در پایان، یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و با مقدار کمی روغن آن را چرب کنید. سپس با ملاقه از مایه نان بردارید و در تابه بریزید. بعد از اینکه یک طرف نان پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا