مواد لازم و آموزش نان بوختلن خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان بوختلن
نان بوختلن یکی از نانهای معروف در کشورهای اتریش و آلمان است. این نان به عنوان نانهای تکهای یا لقمهای که از مربا پر شدهاند، شناخته میشود. نان بوختلن بسیار نرم و پفکی است و روی آن کاملاً برشته میشود. میتوانید این نان را به تنهایی یا همراه با عسل سرو کنید. این نان برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است و میتوان آن را داغ یا به عنوان دسر سرو کرد. برای یادگیری مرحله به مرحله طرز تهیه نان بوختلن، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان بوختلن | |
شکر | ۵۰ گرم |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن یا کره | ۵۰ گرم |
مخمر نان | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | کمی |
آرد | ۵۰۰ گرم |
مارمالاد | به میزان لازم |
آموزش نان بوختلن
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزهی بوختلن، ابتدا خمیر را درست میکنیم. برای شروع، در یک کاسه بزرگ، مخمر و شیر گرم را با هم مخلوط میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا مخمر خوب حل شود.
مرحله دوم
بعد از آن، شکر، تخممرغ، کره ذوب شده، وانیل و نمک را اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم. سپس ۲۰۰ گرم آرد به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر غلیظ شود و همه مواد با هم خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
سپس همزن را کنار میگذاریم و به تدریج بقیه آرد را به خمیر اضافه میکنیم و آرام آرام هم میزنیم. وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، لبههای خمیر را به وسط برمیگردانیم و این کار را چند دقیقه ادامه میدهیم.
مرحله چهارم
این روش تا کردن، بهترین راه برای ورز دادن خمیر است. خمیر را در یک کاسه میگذاریم. خمیر باید کمی چسبناک باشد، اما نباید بیش از حد آرد روی آن بپاشیم. سپس روی خمیر را میپوشانیم و در جایی گرم میگذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
حدود یک ساعت برای استراحت خمیر مناسب است. سپس خمیر را روی سطحی که آرد پاشیدهایم میگذاریم و به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم. هر تکه خمیر را با دست به شکل دایره در میآوریم، به طوری که قسمت وسط ضخیمتر از لبهها باشد.
مرحله ششم
حالا یک قاشق چایخوری مربا در وسط هر دایره قرار میدهیم. دور خمیر را به سمت مربا جمع کرده و محکم فشار میدهیم تا کاملاً چسبیده شود. در کاسه کوچکی، حدود ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، گلولههای خمیر آمادهشده را در کاسه همراه با کره ذوب شده میگذاریم و خوب میچرخانیم تا کره به همهشان بچسبد. سپس خمیر را در قالب درست میچینیم و با زرده تخممرغ و کمی زعفران روی آن را میپوشانیم.
مرحله هشتم
سپس با کنجد روی آنها را تزئین میکنیم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا روی آنها طلایی شود. بعد از خارج کردن از فر، میگذاریم ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس سرو میکنیم.