مواد لازم و آموزش نان تالو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان تالو
نان تالو یک نوع نان نرم و روغنی است که در بعضی نانواییها پیدا میشود. این نان خوشمزه و کم شیرین است و میتوانید آن را با مربا بهعنوان صبحانه یا عصرانه، در کنار یک فنجان چای خوش عطر ایرانی نوش جان کنید. همچنین میتوانید این نان را به عنوان میان وعده به کودکان خود بدهید. درست کردن نان تالو کار سختی نیست و اگر نکات اصلی پخت خمیرها را رعایت کنید، به راحتی میتوانید این نان خوشمزه را بپزید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله نان تالو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان تالو | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
شیر ولرم | نصف پیمانه |
آب ولرم | نصف پیمانه |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
خمیرمایه | ۵/۱ قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش نان تالو
مرحله اول
برای شروع، ابتدا باید خمیر مایه را آماده کنید. آب ولرم را با شکر و خمیر مایه ترکیب کنید. برای اینکه خمیر مایه فعال شود، روی ظرف را با یک بشقاب بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.
مرحله دوم
در یک ظرف تمیز و عمیق، تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید. میتوانید از همزن هم استفاده کنید. سپس خمیر مایه آماده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. برای اینکه مخلوط ما حالت خمیری بگیرد، باید آرد را به تدریج اضافه کنیم.
مرحله سوم
سپس به آرامی شروع به هم زدن کنید تا خمیر جمع شود. بعد از اینکه خمیر آماده شد، باید آن را بگذارید استراحت کند. این مرحله در تولید نانهای حجیم بسیار مهم است. روی خمیر را بپوشانید.
مرحله چهارم
اجازه دهید خمیر به مدت ۲ ساعت در یک مکان گرم استراحت کند. بعد از این زمان میبینید که خمیر پف کرده و حجم آن دو برابر شده است. بعد از اینکه خمیر خوب ور آمد، آن را به چند تکه مساوی تقسیم کنید.
مرحله پنجم
قالبهای نان را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ روغنی را چرب کرده و سپس خمیر را در قالبها قرار دهید. بهتر است که دوباره روی خمیر را بپوشانید تا دوباره پف کند.
مرحله ششم
روی خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران بپوشانید. این کار را با یک قلموی مخصوص شیرینیپزی انجام دهید. فر را از قبل گرم کنید. نان را در فر با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا بپزد و مغزپخت شود. بعد از ۱ ساعت، نان تالو خوشمزه شما آماده است.