آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان تست چیا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان تست چیا

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های محبوب هستند. گاهی اوقات این نان ها را با مواد مختلفی درست می کنند. نان تست چیا یکی از این نان هاست که با آرد گندم و دانه چیا درست می شود. این نان نسبت به نان گندم ساده سالم تر است. شما می توانید از این نان با خوراک‌ها یا سوپ‌ها استفاده کنید یا حتی آن را برای تهیه اسنک‌ها به کار ببرید. برای دیدن آموزش کامل نان تست چیا، تا انتهای مطلب با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان تست چیا
شیر گرم ۱ پیمانه
آب گرم یک سوم پیمانه
کره ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری
عسل ۲ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱۰ گرم
نمک یک و نیم قاشق چای خوری
دانه چیا یک چهارم پیمانه
آرد ۳ پیمانه و سه چهارم پیمانه

آموزش نان تست چیا

مرحله اول

برای درست کردن نان تست چیا که خیلی خوشمزه است، اول کره را در یک کاسه بریزید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود. سپس در یک کاسه دیگر شیر گرم، آب، کره ذوب شده و عسل را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا خمیر مایه را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و مخلوط مایع از مرحله اول را به آرد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید.

مرحله سوم

خمیر را حدود ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید. اگر میکسر دارید، می‌توانید این کار را با آن به مدت ۸ دقیقه انجام دهید. در حین ورز دادن، دانه چیا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

پس از ورز دادن، روی خمیر را بپوشانید و حدود یک و نیم ساعت در یک جای گرم بگذارید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود. سپس کمی آرد روی سطح کار بپاشید و خمیر پف کرده را با دست گرفته و روی سطح کار با وردنه باز کنید.

مرحله پنجم

وقتی خمیر را خوب باز کردید، از یک طرف آن را رول کنید. سپس دو لبه خمیر را زیر هم بچسبانید. روی نان را با نایلون بپوشانید و ۴۵ دقیقه بگذارید استراحت کند. نیازی به رومال زدن نیست.

مرحله ششم

اگر از قالب بدون در استفاده می‌کنید، کف قالب را چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. روی نان را با اسپری آب مرطوب کنید. اگر قالب در دارد، نیازی به اسپری آب نیست. حالا فر را روشن کنید و قالب را درون آن بگذارید.

مرحله هفتم

برای قالب در دار، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. برای قالب بدون در، دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد کافی است. اجازه دهید خمیر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از آن، نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا