آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان خلالی کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان خلالی کره ای

نان‌های حجیم و زیبا جزو نان‌های محبوب هستند. بعضی وقت‌ها نان‌ها را با مواد مختلف پر می‌کنند. نان خلالی کره‌ای، نان باریک و بلندی است که به شیوه‌ی نان باگت تهیه می‌شود و بعد از پخت، بر روی آن کره می‌زنند. در این دستور، ما نان ساده و کره‌ای را آموزش می‌دهیم. اگر می‌خواهید از این نان به همراه پنیر یا کره استفاده کنید، می‌توانید در کره ذوب‌شده کمی پودر سیر و پاپریکا یا هر ادویه دیگری اضافه کنید و با آن نان را بپوشانید. این نان را می‌توانیم با غذاهای نانی، سوپ و سالاد سرو کنیم. برای دیدن آموزش نان خلالی کره‌ای به ادامه مطلب در سایت رضیم بروید.

مواد لازم نان خلالی کره‌ای
آب گرم ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق سر پر
شکر ۲ قاشق غذا خوری
کره ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد نان ۳ پیمانه

آموزش نان خلالی کره‌ای

مرحله اول

برای تهیه نان خلالی کره‌ای خوشمزه، ابتدا یک کاسه برمی‌داریم. آب گرم، خمیر مایه و شکر را در آن ریخته و مخلوط می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم حدود ۱۰ دقیقه بماند تا کف کند. کره را روی بخار گرم می‌کنیم تا ذوب شود.

مرحله دوم

حال کره ذوب شده و نمک را به مخلوط خمیر مایه اضافه می‌کنیم. بعد آرد را یک بار الک کرده و آرام آرام اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. خمیر را به خوبی ورز می‌دهیم تا یک خمیر یکدست و منسجم به دست بیاید. یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن می‌گذاریم.

مرحله سوم

سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و در جایی گرم قرار می‌دهیم تا حدود یک و نیم ساعت بماند و حجم خمیر دو برابر شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، هوای آن را با دست می‌گیریم و خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله چهارم

هر قسمتی از خمیر را به شکل یک استوانه بلند و باریک با طول تقریبی ۱۵ سانتی‌متر در می‌آوریم. سینی فر را آماده کرده و کاغذ روغنی روی آن می‌گذاریم. بعد روی کاغذ را چرب کرده و آرد می‌پاشیم و سپس خمیرها را روی آن می‌چینیم.

مرحله پنجم

سپس روی خمیرها را با یک پارچه می‌پوشانیم و یک ساعت دیگر استراحت می‌دهیم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه گرم شود. بعد از استراحت دوم، روی خمیرها را برمی‌داریم و سینی فر را درون فر گرم شده قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می‌دهیم نان به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته شود. وقتی نان از فر خارج شد و هنوز داغ بود، کره ذوب‌شده را روی آن می‌مالیم. سپس بعد از کمی سرد شدن، نان‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا