آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان رمضان تبریزی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان رمضان تبریزی

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها در سراسر دنیا هستند. گاهی نان‌ها را با مواد مختلف پرمی‌کنند. نان رمضان تبریزی مانند نان‌های حجیم است، اما فرقش این است که روی آن شربت یا شهد می‌ریزیم. این نان، همان‌طور که از اسمش پیداست، مناسب برای ماه رمضان و زمان افطار است و معمولاً به جای زولبیا و بامیه با چای سرو می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه نان رمضان تبریزی ادامه مقاله را مطالعه کنید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان رمضان
آرد گندم ۴۰۰ گرم
مخمر خشک فوری ۴ الی ۵ گرم
شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد کامل
ماست شیرین ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شربت
شکر ۱۰۰ گرم
آب ۵۰ گرم

آموزش نان رمضان تبریزی

مرحله اول

برای درست کردن نان رمضان خوشمزه به سبک تبریزی، اول کره را در یک کاسه کوچک می‌ریزیم و روی بخار کتری می‌گذاریم تا آب شود. نیازی به عمل آوردن خمیر مایه نیست، فقط باید مطمئن باشیم که سالم است.

نکته: در تهیه این نان از خمیر مایه فوری استفاده می‌شود که اجازه عمل آمدن ندارد و در حین آماده شدن خمیر، خود به خود عمل می‌آید.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد، خمیر مایه فوری و شکر را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم. سپس ماست و روغن را به مخلوط اضافه می‌کنیم. کره آب شده را هم اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا خمیر را روی سطح کار می‌گذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

کاسه را با کمی روغن چرب می‌کنیم و خمیر را در آن می‌گذاریم. روی خمیر را می‌پوشانیم و می‌گذاریم ۲ ساعت در جای گرم بماند تا خوب پف کند. بعد از اینکه خمیر ور آمد، ۲۰۰ گرم از آن را جدا کرده و در یک پلاستیک می‌گذاریم تا خشک نشود.

مرحله چهارم

روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را با کف دست به شکل گرد پهن می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و با هم ببافید. سپس قالب مورد نظر را برای پخت آماده می‌کنیم.

“`

را با روغن چرب کرده و خمیر را درون قالب قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا روی خمیر را با پلاستیک می‌پوشانیم تا خشک نشود. سپس ۲۰۰ گرم خمیر که در پلاستیک گذاشته بودیم را به وسیله‌ی وردنه با قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و به شکل نوارهای باریک یک سانتی‌متری برش می‌زنیم.

مرحله ششم

خمیرهای نواری را به صورت دلخواه روی خمیر اصلی قرار می‌دهیم و لبه‌های آنها را با دست فشار می‌دهیم تا به خمیر بچسبند. این کار برای تزیین روی نان استفاده می‌شود و اگر خواستیم می‌توانیم نان را به صورت ساده درست کنیم.

مرحله هفتم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می‌کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم و درون فر قرار می‌دهیم تا نان به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. اگر روی نان طلایی نشد، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا طلایی شود.

نکته: برای مواد رومال، به سلیقه خود می‌توانیم از زرده تخم‌مرغ، ۱ قاشق غذاخوری شیر و کمی زعفران دم‌کرده استفاده کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، نان را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد. در این حین شربت را آماده می‌کنیم. برای این منظور، شکر و آب را درون یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر کاملاً حل شود.

مواد لازم و آموزش نان رمضان تبریزی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله نهم

توجه داشته باشید که تهیه شربت حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. بعد از این که شکر کاملاً ذوب شد، شربت را از روی حرارت کنار می‌گذاریم تا کمی ولرم شود، سپس روی نان خنک می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

نکته: اگر بخواهیم شربت خوشرنگ‌تر شود، می‌توانیم مقداری زعفران دم‌کرده نیز به آن اضافه کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا