آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان روغنی خرمایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان روغنی خرمایی

نان روغنی خرمایی یکی از نان‌های خوشمزه و بسیار مغذی است که با دستورهای متفاوتی درست می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق آموزش نان روغنی خرمایی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان روغنی خرمایی
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
شیر ولرم ½ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم میانی نان
خرما به مقدار کافی
پودر هل، پودر زنجبیل و پودر دارچین به مقدار کافی
مواد لازم نان روغنی خرمایی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیره خرما ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده شده به مقدار کافی

آموزش نان روغنی خرمایی

مرحله اول

برای تهیه نان روغنی خرمایی خوشمزه، در ابتدا روغن مایع را با شیر ولرم، خمیر مایه و شکر در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. سپس آرد را در الک بریزید و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

در مرحله بعد، آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و به خوبی ورز دهید.“`html

تا زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی‌چسبد درست شود. حالا خمیر را در یک کاسه که چرب شده گذاشته و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو تا سه برابر شود. در این مدت می‌رویم سراغ درست کردن مواد داخل نان. برای این کار، ابتدا هسته خرماها را جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس خرما را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا خرما کاملاً نرم و له شود. بعد از آن، خرمای له‌شده را همراه با کمی پودر دارچین، پودر هل و پودر زنجبیل در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر خرما را بین دو کیسه فریزر که چرب شده با کمک وردنه باز می‌کنیم. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود و سپس سینی فر را با روغن چرب می‌کنیم.

مرحله ششم

حال، خمیر را ورز می‌دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود و سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یکی از قسمت‌ها را در سینی فر به صورت نازک باز کرده و خمیر خرما را روی آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله، خمیر باقی‌مانده را به اندازه‌ی خمیر قبلی باز کرده و روی خمیر خرما قرار می‌دهیم. سپس لبه‌های خمیر را به هم می‌چسبانیم تا مواد داخل آن پنهان شود. حالا با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس شیر را به همراه شیره خرما و زرده تخم‌مرغ خوب مخلوط کرده و روی خمیر را با این مخلوط رومال می‌کنیم. بعد روی آن را با کنجد بو داده شده می‌پوشانیم. حالا سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

اجازه می‌دهیم نان به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته و روی آن طلایی و خوش‌رنگ شود. در نهایت نان را به اندازه‌های دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظر قرار داده، سپس سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا