آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان روغن جوشی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان روغن جوشی

نان روغن جوشی یکی از نان‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که کاشانه آن به شهر کرمان برمی‌گردد. در اینجا، مرحله به مرحله آموزش نان روغن جوشی را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم نان روغن جوشی
خمیر نان تافتون ۲ چونه
کنجد ½ قاشق چایخوری
زیره سیاه ½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش نان روغن جوشی

مرحله اول

برای تهیه نان روغن جوش خوشمزه و سنتی، اول خمیر را روی سطح کار بگذارید و خوب ورز دهید تا نرم شود. بعد، ادویه‌ها را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

مطمئن باشید که ادویه‌ها پودر شده باشند. اگر ادویه‌ها آسیاب نشده‌اند، آن‌ها را آسیاب کنید و بعد به خمیر اضافه کنید. سپس بگذارید خمیر به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله سوم

پس از یک ساعت، خمیر کمی بوی ترشی خواهد گرفت که این عادی است. حالا دوباره خمیر را با دست ورز دهید تا به خوبی هوادهی شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را به تکه‌های کوچک به اندازه یک نارنگی متوسط تقسیم کنید و هر تکه را با دست به شکل گرد در آورید و کنار بگذارید. سپس هر تکه را با وردنه باز کنید و با چنگال روی آن‌ها چند سوراخ بزنید.

مرحله پنجم

سوراخ کردن نان با چنگال مهم است؛ زیرا اگر سوراخ نداشته باشند، هنگام سرخ شدن زیاد پف می‌کنند. حالا یک تابه مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید.

مرحله ششم

وقتی روغن داغ شد، خمیرها را در آن بگذارید و هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس نان‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا