آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان رول بادمجان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان رول بادمجان

نان های حجیم و فانتزی یکی از نان های محبوب در بین مردم است. بعضی وقت ها نان ها را با طعم دهنده ها و مواد مختلف می پزند. نان رول بادمجان هم یکی از این نان‌هاست که درون آن بادمجان و پنیر خامه ای قرار دارد. این نان در فر پخته می‌شود و می‌توان آن را به عنوان عصرانه یا پیش‌غذا سرو کرد یا در کنار غذاهای دیگر به ویژه سوپ ها، برای ناهار و شام استفاده کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان رول بادمجان، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان رول بادمجان
آرد ۳۵۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
شکر ۱۵ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳۵ گرم
مواد میانی
بادمجان ۳ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر خامه ای ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
رومال
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سیر به مقدار لازم

آموزش نان رول بادمجان

مرحله اول

برای تهیه این نان خوشمزه با بادمجان، اول از همه یک کاسه بردارید و خمیر مایه را با یک قاشق چای خوری شکر و یک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود که خمیر مایه فعال شود. سپس، آرد، خمیر مایه فعال شده، باقی شکر، شیر و نمک را با میکسر یا دستی به خوبی هم بزنید.

مرحله دوم

“`

سپس کره را به خمیر اضافه می‌کنیم و حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز می‌دهیم. اگر خمیر خوب کش بیاید، یعنی آماده است. یک ظرف را چرب کرده و خمیر را در آن می‌گذاریم، سپس روی آن را می‌پوشانیم و می‌گذاریم حداقل ۱ ساعت استراحت کند تا خوب عمل بیاید.

مرحله سوم

در همین حین، مواد میانی را آماده می‌کنیم. برای این کار، بادمجان‌ها را پوست کنده و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس در یک قابلمه مقداری آب، نمک، فلفل و پودر سیر می‌ریزیم و بادمجان‌ها را به آن اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد.

مرحله چهارم

وقتی بادمجان‌ها نرم شد، سیر را با کره کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود، سپس به بادمجان‌ها اضافه می‌کنیم. در ادامه پنیر خامه‌ای را نیز اضافه کرده و همه را با هم له می‌کنیم. باید همه مواد را خوب مخلوط کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا خمیر را که استراحت کرده، روی سطح آرد پاشی شده باز می‌کنیم تا به شکل مستطیل در بیاید. سپس مواد میانی را روی خمیر می‌ریزیم و آن را رول می‌کنیم. یک سینی فر برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله ششم

سپس رول‌ها را برش زده و در سینی فر به صورت عمودی کنار هم قرار می‌دهیم. روی آن را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم و حدود ۱ ساعت دیگر استراحت می‌دهیم. یک کاسه برمی‌داریم و تخم‌مرغ را در آن می‌شکنیم.

مرحله هفتم

پودر سیر را به تخم‌مرغ اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد از استراحت دوم، مخلوط تخم‌مرغ را روی نان می‌زنیم. فر را که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم،

مرحله هشتم

سینی فر را درون آن قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۲۵ دقیقه بپزد تا نان‌ها طلایی شوند. بعد از آن، سینی را از فر خارج می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا نان‌ها کمی خنک شوند. سپس آنها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا