مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه نان ریحان

نان ریحان یکی از نان‌های خوشمزه و معطر است که با مواد ساده تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان ریحان، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای نان ریحان
قارچ ۴ عدد
ریحان ۱ لیوان
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نان تست به تعداد کافی

طرز تهیه نان ریحان

مرحله اول

برای تهیه نان ریحان خوشمزه، اول ریحان را بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن برود. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، قارچ‌ها را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آنها را در غذاساز بریزید. حالا سس مایونز و ریحان را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به غذاساز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

وقتی که مواد کاملاً پوره و یکدست شدند، هم‌زدن را متوقف کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس نان‌های تست را در سینی بچینید و مخلوط سس را روی آنها بریزید و به خوبی پخش کنید.

مرحله چهارم

حالا کمی پنیر پیتزا روی نان‌ها بریزید و با چند تکه قارچ و برگ ریحان تزئین کنید. سینی را در وسط فر بگذارید و اجازه دهید تا پنیر پیتزا ذوب شده و نان‌ها طلایی شوند.

مرحله پنجم

زمانی که پنیر پیتزا آب شد، در صورت تمایل می‌توانید گریل را روشن کنید تا روی پنیر کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شود. در نهایت نان‌های ریحان را در ظرف مناسب بگذارید و به همراه سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا