مواد لازم و آموزش نان ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه نان ریحان
نان ریحان یکی از نانهای خوشمزه و معطر است که با مواد ساده تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان ریحان، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای نان ریحان |
|
قارچ | ۴ عدد |
ریحان | ۱ لیوان |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نان تست | به تعداد کافی |
طرز تهیه نان ریحان
مرحله اول
برای تهیه نان ریحان خوشمزه، اول ریحان را بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن برود. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، قارچها را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آنها را در غذاساز بریزید. حالا سس مایونز و ریحان را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به غذاساز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
وقتی که مواد کاملاً پوره و یکدست شدند، همزدن را متوقف کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس نانهای تست را در سینی بچینید و مخلوط سس را روی آنها بریزید و به خوبی پخش کنید.
مرحله چهارم
حالا کمی پنیر پیتزا روی نانها بریزید و با چند تکه قارچ و برگ ریحان تزئین کنید. سینی را در وسط فر بگذارید و اجازه دهید تا پنیر پیتزا ذوب شده و نانها طلایی شوند.
مرحله پنجم
زمانی که پنیر پیتزا آب شد، در صورت تمایل میتوانید گریل را روشن کنید تا روی پنیر کاملاً طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت نانهای ریحان را در ظرف مناسب بگذارید و به همراه سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان!