آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان زمل خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان زمل

نان زمل یکی از نان‌های خوشمزه اتریشی است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری نحوه درست کردن نان زمل به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان زمل
آرد گندم ۳ پیمانه
ماست یا خامه صبحانه ⅓ پیمانه
آب ولرم ⅓ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
بهبود دهنده ۱ قاشق چایخوری
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری
نمک‌ ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان زمل

مرحله اول

برای درست کردن نان زمل در خانه ابتدا کره را روی آبی که در کتری در حال بخار شدن است، ذوب می‌کنیم. بعد شکر، خمیر مایه و آب ولرم را در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با درپوش می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند و عمل بیاید. بعد از این زمان، تخم مرغ، کره ذوب شده و خمیر مایه فعال شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

سپس شیره انگور، ماست و بهبود دهنده را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. حالا باید آرد را به…

“““html

همراه نمک را داخل الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم، سپس آن را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا به آرامی شیر را به کاسه اضافه می‌کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می‌کنیم. وقتی که خمیری نرم و لطیف به دست آمد که به دست نچسبد، دیگر شیر اضافه نمی‌کنیم. سپس خمیر را به چانه‌های ۸۰ گرمی تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

روی چانه‌ها را با کیسه فریزر چرب شده می‌پوشانیم و به آن‌ها اجازه می‌دهیم که ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا کمی بزرگ‌تر شوند. بعد از این زمان، چانه‌ها را به شکل قایق درمی‌آوریم و کمی آرد روی آن‌ها الک می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، با تیغ روی خمیرها شکاف‌های عمیق ایجاد می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقداری آرد روی آن می‌پاشیم. حالا خمیرها را با فاصله درون سینی قرار می‌دهیم و روی آن‌ها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا به خمیرها اجازه می‌دهیم که ۱ ساعت دیگر استراحت کنند تا حجمشان دو برابر شود. ۱۵ دقیقه قبل از اینکه استراحت تمام شود، فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا فر کاملاً گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک ساعت گذشت، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و یک کاسه آب جوش را در طبقه زیرین فر می‌گذاریم تا رطوبت باعث نرم شدن بافت نان شود. حالا به نان‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.

مرحله نهم

پس از اتمام زمان پخت، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نان‌ها کاملاً خنک شوند. در نهایت نان‌ها را در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم و روی آن‌ها را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم تا نرم بمانند، سپس سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش نان زمل خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا