آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان سنگک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان سنگک

نان سنگک یکی از نان‌های سنتی و محبوب در ایران است. برای یادگیری طرز تهیه نان سنگک به صورت گام به گام، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد سنگک ۱۴۰ گرم
آرد سفید ۴۰ گرم
خمیر ترش فعال ۴۰ گرم
نمک ۵ تا ۴ گرم
آب خنک ۱۷۰ گرم
خمیر مایه فوری ۴ گرم

آموزش نان سنگک

مرحله اول

برای درست کردن نان سنگک خانگی، اول از همه یک کاسه مناسب را بردارید و آرد سنگک، آرد سفید، خمیر ترش و خمیر مایه را داخل آن بریزید. سپس آب خنک را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم

حالا با یک همزن برقی مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود. سپس نمک را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید. در این مدت هر از گاهی با لیسک دور خمیر را هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله سوم

در این مرحله، فر را روشن کنید و دما را روی ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا کاملاً گرم شود. سپس روی کاسه خمیر را بپوشانید و در جایی گرم قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از ۴۰ دقیقه، خمیر را دوباره هم بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید. سپس پوشش را بردارید و خمیر را به آرامی جمع کنید.

مرحله پنجم

خمیر را دوباره با سلفون بپوشانید و بگذارید ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کند. نگران چسبنده بودن خمیر نباشید، زیرا در طول فرآیند تخمیر این چسبندگی کمتر می‌شود.

مرحله ششم

حالا یک سینی مناسب را خیس کنید و خمیر را با دست خیس روی آن قرار دهید و با چهار انگشت به شکل مثلث باز کنید. سپس خمیر را روی کاغذ نسوز قرار دهید.

مرحله هفتم

در نهایت، خمیر نان سنگک را در وسط فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. در پایان، نان سنگک را از فر خارج کرده و در یک پارچه نخی بپیچید تا نرم بماند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا