مواد لازم و آموزش نان سیب زمینی و پیازچه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان سیب زمینی و پیازچه
نان های حجیم و فانتزی یکی از نان های محبوب به شمار می آید. گاهی اوقات نان ها با مواد مختلف پر می شوند. نان سیب زمینی و پیازچه شبیه به نان های حجیم است ولی با سیب زمینی، پیازچه و شوید پر شده است. برای پخت این نان، نیازی به فر یا تنور نیست و میتوان آن را در تابه درست کرد. این نان را می توان به تنهایی یا با پنیر به عنوان میانوعده یا در کنار غذاهایی مانند سوپ برای وعدههای ناهار و شام سرو کرد. برای یادگیری دقیقتری از طرز تهیه نان سیب زمینی و پیازچه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان سیب زمینی و پیازچه | |
سیب زمینی پخته | ۴ عدد |
پیازچه خرد شده | ۲ شاخه |
شوید خرد شده | به مقدار لازم |
شیر | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱.۵ قاشق چایخوری |
آرد نانوایی | ۲ پیمانه |
کره ذوب شده برای رومال | به مقدار لازم |
آموزش نان سیب زمینی و پیازچه
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه با سیب زمینی و پیازچه، در ابتدا سیبزمینیها را شسته و در یک قابلمه با آب بگذارید تا کاملاً بپزند. پس از پختن، پوست آنها را بگیرید و با دستگاه پورهکن یا رنده خوب له کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازچهها را خوب بشویید و ریز خرد کنید و به سیبزمینیها اضافه کنید. سپس شوید خرد شده را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. حالا شیر و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم آموزش نان سیب زمینی و پیازچه
سپس آرد و بکینگپودر را به تدریج اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا حاصل کار، خمیری نرم و غیرچسبنده باشد. مراقب باشید مقدار آردی که اضافه میکنید زیاد نشود چون موجب سفت شدن نان خواهد شد.
مرحله چهارم
این خمیر نیازی به استراحت ندارد. آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن باز کنید. ضخامت خمیر نه باید خیلی نازک باشد نه خیلی ضخیم. کف تابه را کمی چرب کنید.
مرحله پنجم
خمیر را درون تابه قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا یک طرف آن خوب سرخ شود. سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد از هر نان، تابه را دوباره چرب کنید. در پایان، نان های پخته شده را با کره ذوب شده رومال کنید.