مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان سیر با نان باگت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

نان سیر یکی از پیش‌غذاها یا میان‌وعده‌های محبوب است که بسیاری از مردم در رستوران‌ها دوست دارند. اما می‌توان آن را به راحتی و با نان‌های فانتزی در خانه آماده کرد. در این دستور، نان سیر با استفاده از سیر و سبزی‌های معطر که با کره و پنیر پیتزا تفت داده می‌شوند، در فر یا تستر تهیه می‌شود. این نان را می‌توان به عنوان میان‌وعده، پیش‌غذا و حتی در کنار سالاد و سوپ سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر با نان باگت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای نان سیر با نان باگت
نان باگت فرانسوی به مقدار لازم
سیر ۴ حبه
جعفری، ریحان و شوید خرد شده به میزان دلخواه
کره ۳ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

مرحله اول

برای تهیه نان سیر خوشمزه با نان باگت، ابتدا سیر را ریز خرد کنید. سپس جعفری، شوید و ریحان و هر سبزی دیگری که دوست دارید را هم خرد کنید. یک تابه بردارید و کره را درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.

مرحله دوم

پس از اینکه کره ذوب شد، سیر و سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. نان باگت فرانسوی را با چاقوی اره‌ای برش بزنید.از مخلوط سیر و کره بر روی برش‌های نان بمالید و کمی پنیر پیتزا روی آنها بریزید. سپس یک سینی فر بردارید و کف آن را کمی چرب کنید.

مرحله سوم

حالا نان‌ها را در سینی بچینید و آنها را در فر یا تستر قرار دهید تا برشته شوند. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کافی است تا نان‌ها برشته شوند. وقتی پنیر روی نان‌ها ذوب شد، نان‌ها را از فر خارج کنید و آماده سرو کردن هستند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا