مواد لازم و آموزش نان سیر هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نان سیر هندی
نان سیر هندی یکی از نانهای خوشمزه و ساده کشور هند است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله نان سیر هندی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۲ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سیر | ۸ حبه |
جعفری خرد شده | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش نان سیر هندی
مرحله اول
برای درست کردن نان سیر هندی خوشمزه، ابتدا خمیر مایه فوری را با شکر و آب در یک کاسه مخلوط کنید. سپس درب کاسه را بپوشانید و بگذارید خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در این زمان، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سپس سیرها را پوست کنده و داخل تابه رنده کنید و کمی تفت دهید تا عطرشان خوب در بیاید.
مرحله سوم
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس خمیر مایهای که عمل آمده را همراه با ماست، آرد، نمک و یک قاشق از مخلوط سیر و کره در یک کاسه بزرگ بریزید و همه را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر به خوبی در کاسه جمع شد، آن را برای ده دقیقه ورز دهید تا کاملاً منسجم شود. سپس یک کاسه مناسب را چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. بعد…
“““html
روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه خمیر حجمش دو برابر شد، کمی آن را ورز میدهیم تا هواهای اضافی خارج شود. سپس خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل چونه در میآوریم و آنها را روی سطحی که کمی آرد پاشیدهایم قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا روی خمیرها را با یک دستمال میپوشانیم و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. بعد از این زمان، چونهها را با وردنه باز میکنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
زمانی که تابه گرم شد، خمیرها را به تابه اضافه میکنیم و هر طرف آنها را ۲ تا ۳ دقیقه میپزیم. وقتی نانها کاملاً پختند، مقداری از ترکیب سیر و کره را روی آنها میمالیم و آنها را داغ سرو میکنیم.