آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان سیمیت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان سیمیت

نان سیمیت یک نان سنتی و خوشمزه از ترکیه است که نوعی نان حجیم به حساب می‌آید و در فر پخته می‌شود. این نان معمولاً به عنوان یک میان وعده یا وعده صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. در ترکیه، معمولاً سیمیت را در خیابان‌ها از سوی دستفروش‌ها می‌توان خرید. این نان بافت هوایی و پوکی دارد که به دلیل وجود خمیر مایه، نرم و لطیف می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله نان سیمیت را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان سیمیت
آب ولرم نصف لیوان
شیر ولرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مایه خمیر ۱۰ گرم
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری سر صاف
آرد به میزان لازم حدودا ۴ لیوان
مواد رومال
شیره خرما نصف استکان
آب ۱ لیوان
کنجد بو داده به مقدار لازم

آموزش نان سیمیت

مرحله اول

برای درست کردن نان سیمیت خوشمزه، ابتدا آب ولرم، خمیر مایه و شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خمیر مایه عمل آید. اگر مطمئن هستیم که خمیر مایه تازه و سالم است، می‌توانیم آن را مستقیم به مواد اضافه کنیم.

مرحله دوم

پس از عمل آمدن خمیر مایه، بقیه مواد به جز آرد را در کاسه‌ همزن ریخته و مقداری از آرد را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس خمیر مایه که پف کرده را هم به مواد اضافه کرده و در آخر باقی‌مانده آرد را به تدریج اضافه می‌کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

مرحله سوم

در این مرحله، روی خمیر را کاملاً با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می‌دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. پس از این مدت، پف خمیر را گرفته و آن را به ۲۰ قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را ورز می‌زنیم.

مرحله چهارم

سپس روی خمیرهای آماده شده را با یک حوله یا پارچه تمیز می‌پوشانیم. در ادامه خمیرها را به…

“““html

ما یک خمیر را به شکل لوله‌ای کشیده و آماده می‌کنیم. سپس از یک طرف دو قسمت از خمیر را به هم چسبانده و می‌پیچیم و انتهای آن را به خوبی محکم می‌کنیم.

مرحله پنجم

کنجدها را درون یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سرخ و خوشبو شوند. در این مرحله، یک خمیر به شکل حلقه‌ای درست می‌کنیم. سپس inside یک کاسه، شیره و آب را با هم مخلوط می‌کنیم. خمیر را ابتدا در این مایه قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

سپس خمیر را به شیره آغشته کرده و بعد در کنجدهای سرخ شده غلت می‌زنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را درون سینی قرار می‌دهیم. دوباره روی آن را با یک دستمال می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم برای ۲۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله هفتم

بعد از استراحت دوم، با کمک دست، وسط حلقه‌های نان را بازتر می‌کنیم. فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا نان‌ها طلایی و خوشمزه شوند. همچنین یک کاسه آب درون فر می‌گذاریم تا نان‌ها نرم و لطیف بمانند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا