مواد لازم و آموزش نان شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان شکلاتی
نانهای حجیم و فانتزی یکی از محبوبترین انواع نان هستند. برخی اوقات نانها را با مواد مختلف پر میکنند. نان شکلاتی نانی است حجیم که داخل آن خامه شکلاتی و شکلات ذوب شده قرار دارد. این نان ظاهری خاص دارد که آن را جذاب و محبوب میکند. میتوان این نان را به عنوان یک صبحانه کامل یا در عصر در کنار چای یا قهوه میل کرد. در تهیه این نان از مخمر استفاده میشود که هضم آن را آسانتر میکند. این نان نیاز به تزیین ندارد و بسیار زیباست.
مواد لازم برای نان شکلاتی | |
مخمر فوری | ۷ گرم |
شیر ولرم | ۲۰۰ میلی لیتر |
شکر | ۸۰ گرم |
آرد | ۵۰۰ گرم |
وانیل شکری | ۱ قاشق چایخوری |
اسانس وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره نرم | ۶۰ گرم |
خامه شکلاتی | ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری |
شکلات ذوب شده | ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخممرغ | ۱ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش نان شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن نان شکلاتی، اول یک کاسه بردارید و مخمر را با نصف مقدار شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. سپس این مخلوط را حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی به عمل بیاید. وقتی که مخمر کف کرد، آماده است.
مرحله دوم
در این مرحله، یک کاسه بزرگ بگیرید و آرد، بقیه شکر، شیر، تخممرغ و اسانس وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود و سپس آن را به مواد بیفزایید.
مرحله سوم
سپس مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست بیاید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه خمیر را با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شود و نرم گردد.
“““html
خمیر را داخل یک کاسه بگذارید و روی آن را با یک حوله تمیز بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت ۱ ساعت در جایی گرم بماند و استراحت کند.
مرحله چهارم
در این زمان، شکلات را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا شکلات ذوب شود. بعد از ذوب شدن، کاسه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. حالا خامه شکلاتی را به شکلات ذوب شده اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را از وسط برش دهید. سپس سطح کار را کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به شکل یکدست و با قطر یکنواخت باز کنید. مخلوط شکلات را به آرامی روی خمیر پخش کنید و سپس آن را رول کنید.
مرحله ششم
حالا دو رول خمیر را به هم بپیچید. یک قالب مستطیلی بردارید و کف آن را چرب کنید. سپس خمیر پیچیدهشده را داخل قالب بگذارید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و نیم ساعت بگذارید استراحت کند تا دوباره پف کند.
مرحله هفتم
در این مرحله، یک کاسه بردارید و زرده تخممرغ را با شکر و شیر مخلوط کنید تا تخممرغ کمی نرمتر شود. سپس با یک فرچه مخلوط را روی نان بزنید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید.
مرحله هشتم
خمیر نان را داخل فر بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در همان دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. وقتی نان پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس نان را از قالب بیرون بیاورید و به صورت عمودی برش بزنید و سرو کنید.