آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان شیرمال باقلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان شیرمال باقلوایی

نان‌های حجیم و فانتزی محبوبیت زیادی دارند. برخی از نان‌ها با فیلینگ و مغزهای مختلف درست می‌شوند. نان شیرمال باقلوایی یکی از همین نان‌هاست که مثل نان‌های حجیم است، ولی در داخل آن از شیر و شکر استفاده شده است. این نان در فر پخته می‌شود و می‌توان آن را با انواع مغزها تزئین کرد. نان شیرمال را می‌توان به تنهایی یا همراه با پنیر به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو کرد. برای یادگیری دستور پخت نان شیرمال باقلوایی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان شیرمال باقلوایی
آرد ۵۰۰ گرم
آب ۲۱۰ گرم
شیر ۲۰ گرم
گلاب ۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
شکر یک پنجم لیوان
نمک نصف قاشق چای خوری سر صاف
هل سابیده سر چاقو
رعفران کمی
وانیل شکری ۱ قاشق مربا خوری
مواد رومال
خامه ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۳ قاشق غذا خوری

آموزش نان شیرمال باقلوایی

مرحله اول

برای درست کردن نان شیرمال باقلوایی خوشمزه، ابتدا زعفران را با یک قاشق آب که داریم دم می‌کنیم. سپس خمیر مایه، آب ولرم و کمی شکر را داخل یک کاسه می‌ریزیم و حدود ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا خمیر مایه عمل کند.

مرحله دوم

در مرحله بعد، یک کاسه دیگر برداشته و شیر، گلاب، بقیه شکر، نمک و هل سابیده را داخل آن می‌ریزیم. زعفران و وانیل را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله خمیر مایه آماده را هم اضافه می‌کنیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم و در این مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم.

“““html

می کنیم تا نرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله، به آرامی آرد را به مواد اضافه می‌کنیم تا یک خمیر صاف و یکدست بوجود آید. سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم. حالا کره را اضافه کرده و دوباره ورز می‌زنیم تا کره به خوبی با خمیر مخلوط شود. این خمیر باید حدود ۱۰ دقیقه دیگر نیز ورز بخورد.

مرحله چهارم

اکنون، خمیر را برای حدود ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. سپس آن را به ۸ تکه تقسیم می‌کنیم. هر تکه را به شکل یک استوانه باریک و دراز در می‌آوریم. یکی از استوانه‌ها را به دو قسمت تقسیم کرده و دو نوار را به هم می‌پیچیم.

مرحله پنجم

سپس این نوارها را به صورت دایره‌ای روی هم قرار می‌دهیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را بعد از اینکه پیچیده شدند، روی آن می‌گذاریم. روی خمیرها یک پلاستیک می‌کشیم و حدود ۵۰ دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم تا حجمشان دو برابر شود.

مرحله ششم

حالا در یک کاسه، شیر و خامه را خوب مخلوط می‌کنیم و سپس به کمک یک قلمو روی نان‌ها می‌مالیم. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه، سینی فر را داخل آن قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

سپس، حدود ۲۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا نان‌ها رنگ بگیرند و طلایی شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و روی نان‌ها را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم تا نرم بمانند. وقتی که از دما افتادند، به آرامی آنها را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا