آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان شیرین اتریشی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان شیرین اتریشی

نان شیرین اتریشی یکی از نان‌های معروف کشور اتریش است که معمولاً برای صبحانه تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این نان خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ عدد نان
شیر ولرم (۳۶ درجه) ۷ قاشق غذا خوری معادل ۱۰۵ میلی‌لیتر
شکر سه و نیم قاشق غذا خوری معادل ۵۰ گرم
مخمر خشک فوری ۲ قاشق چای خوری معادل ۷ گرم
خامه فرم گرفته نصف پیمانه
کره بدون نمک ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری معادل ۴۰ گرم
عصاره وانیل یا وانیل شکری ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه ترش چهار و نیم قاشق غذا خوری معادل ۷۰ گرم
نمک یک و نیم قاشق چای خوری معادل ۹ گرم
آرد نان سفید ۴۰۰ گرم معادل حدود ۳ پیمانه
خاک قند یا پودر قند به مقدار لازم جهت تزیین

آموزش نان شیرین اتریشی

مرحله اول

برای درست کردن نان شیرین اتریشی، ابتدا یک کاسه برداشته و شیر و شکر را در آن بریزید. با همزن خوب هم بزنید تا شکر حل شود. سپس مقداری مخمر روی شیر بپاشید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید کنار تا روی شیر کف کند.

مرحله دوم

سپس خامه، کره ذوب شده، وانیل، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از آن خامه ترش و نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و با خمیرزن هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله سوم

کافی است که از این مخلوط حدود یک دقیقه هم بزنید. حالا بقیه آرد را به آن اضافه کنید و مطمئن شوید که همه آرد کاملاً با مواد مخلوط شده و به دیواره‌های کاسه نچسبیده باشد. خمیر در این مرحله خیلی چسبناک خواهد بود و ورز دادن آن با دست چندان راحت نیست.

مرحله چهارم

به همین دلیل بهتر است با خمیرزن ادامه دهید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر یکدست و لطیف به‌دست آید. به هیچ وجه…

“““html

اضافه کردن آرد بیشتر باعث می‌شود که خمیر سفت شود. خمیر را به مدت ۵ دقیقه زیر و رو می‌کنیم. لبه‌ها را به سمت مرکز تا می‌زنیم و در همین حال، کاسه را به سمت راست می‌چرخانیم.

مرحله پنجم

پس از آماده شدن خمیر، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک تا یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود. همچنین می‌توان خمیر را برای یک شب تا صبح در یخچال گذاشت تا بهتر عمل آید و برای صبحانه آماده باشد.

مرحله ششم

اندکی آرد روی میز کار می‌پاشیم و خمیر را روی میز می‌گذاریم و به شکل مستطیل باز می‌کنیم. سپس خمیر را به نوارهایی برش می‌زنیم و هر نوار را به شکل S رول می‌کنیم. همچنین می‌توانیم آن را به شکل حلزون بپیچیم.

مرحله هفتم

دو طرف هر نوار را به سمت مرکز خمیر می‌آوریم و قسمت وسطش را کمی فاصله می‌دهیم تا شکل ∞ بگیرد. سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر می‌گذاریم. خمیرهای رول شده را با فاصله نیم سانت از هم روی سینی می‌چینیم.

مرحله هشتم

روی خمیرها را می‌پوشانیم و می‌گذاریم حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای اتاق بماند تا حجم بگیرد. حدود یک ربع قبل از پخت، فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس نان‌ها را درون فر قرار می‌دهیم تا بپزند و روی آن‌ها طلایی شود.

مرحله نهم

نباید بگذاریم نان‌ها قهوه‌ای شوند، وقتی کمی طلایی شدند کافی است و می‌توانیم آن‌ها را از فر خارج کنیم و بگذاریم تا خنک شوند. سپس مقداری خاک قند روی آن الک کرده و درون ظرف مناسب می‌چینیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش نان شیرین اتریشی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا