آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان شیری محلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان شیری محلی

نان شیری محلی یکی از نان‌های خوشمزه و محبوب در کشور ماست که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان شیری محلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای نان شیری محلی
آرد ۲ پیمانه
شکر ¼ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه نوک قاشق چایخوری
گل زرد و کنجد به مقدار کافی

آموزش نان شیری محلی

مرحله اول

برای تهیه نان شیری محلی خوشمزه، در ابتدا شیر را به همراه زردچوبه، شکر و خمیر مایه در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم. سپس روی آن را با درپوش می‌پوشانیم تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

زمانی که مخلوط خمیر مایه فعال شد، کم کم آرد را روی آن الک می‌کنیم و با کمک لیسک هم می‌زنیم تا خمیر کمی جمع شود. سپس آرد را به تدریج اضافه می‌کنیم تا خمیری نرم به دست آید.

مرحله سوم

وقتی خمیر نرم و غیرچسبنده شد، آن را در یک ظرف چرب می‌گذاریم و روی آن را با نایلون می‌پوشانیم. سپس می‌گذاریم به مدت یک ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم بگیرد.

مرحله چهارم

پس از یک ساعت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس از خمیر ۷ چانه یکسان جدا کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار می‌دهیم. حالا خمیرها را با وردنه کمی باز می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرها را با فاصله درون آن می‌چینیم. سپس با چنگال چندین سوراخ روی آنها ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را با ماست، زردچوبه و کمی گل زرد ترکیب می‌کنیم.

مرحله ششم

در آخر، روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم. نان‌های شیری را به مدت ۱۵ دقیقه در فر می‌پزیم تا کاملاً پخته و روی آنها طلایی شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا