آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان شیر صبحانه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان شیر صبحانه

نان های حجیم و فانتزی از محبوب ترین نوع نان ها هستند. بعضی اوقات این نان ها را با پرکننده ها و مغزهای مختلف درست می کنند. نان شیر صبحانه یکی از این نان های حجیم است که با شیر، آرد و خمیر مایه تهیه می‌شود. این نان از آرد گندم درست می‌شود و می‌توان آن را با مربا یا عسل و پنیر به عنوان صبحانه یا عصرانه همراه با چای سرو کرد. شیرینی این نان کم است، اما بافت لطیف و خوشمزه‌ای دارد. برای یادگیری بیشتر درباره نان شیر صبحانه، با سایت رضیم ادامه دهید.

مواد لازم نان شیر صبحانه
آرد نان ۳۷۰ گرم
شیر پر چرب ولرم ۲۵۰ تا ۲۷۰ گرم
شکر ۴۵ گرم
کره ۳۹ گرم
نمک ۴ گرم
مایه خمیر فوری ۴ گرم

آموزش نان شیر صبحانه

مرحله اول

برای درست کردن نان صبحانه خوشمزه، ابتدا کره را حدود نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌گذاریم تا نرم شود. سپس آرد را یک یا دو بار الک کرده و کنار می‌گذاریم. بعد یک کاسه کوچک انتخاب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، ۲۵۰ گرم شیر ولرم را با مایه خمیر و شکر در کاسه مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا کمی پف کند. سپس آن را به یک کاسه بزرگتر منتقل می‌کنیم. آرد و نمک را کم‌کم به آن اضافه کرده و با قاشق مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، باید خمیر را با دست ورز دهیم. کره را به خمیر اضافه کرده و آن را ورز می‌دهیم تا کره کاملاً در خمیر حل شود. اگر خمیر غلیظ بود، می‌توانیم کمی شیر به آن اضافه کنیم.

مرحله چهارم

اگر خمیر نرم و لطیف بود، نیازی به اضافه کردن شیر نیست. سپس خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم. بعد کمی سطح کار را چرب کرده و خمیر را تقسیم می‌کنیم و در ظرفی که قبلاً چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

روی خمیرها را می‌پوشانیم و حدود ۱ ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم تا استراحت کند. در این مدت خمیر باید دو برابر شود. بعد از آن، با دست خمیر را فشرده کرده و به ۹ قسمت تقسیم می‌کنیم. یک قالب مربع به طول ۲۵ سانتی‌متر برمی‌داریم و کف آن را چرب کرده یا کاغذ روغنی می‌گذاریم.

مرحله ششم

سپس چانه‌ها را به صورت سه ردیف سه تایی داخل قالب می‌چینیم. اگر قالب مربع نداریم، می‌توانیم از قالب گرد استفاده کنیم. دوباره روی خمیرها را با سلفون یا کیسه پوشش می‌دهیم و حدود ۱ ساعت دیگر می‌گذاریم استراحت کند. سپس کمی آرد روی خمیرها الک می‌کنیم.

مرحله هفتم

می‌توانیم با تیغ روی نان‌ها طرح بزنیم که این بستگی به سلیقه خود ما دارد. سپس نان‌ها را در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و حدود ۲۰ دقیقه می‌پزیم تا رنگ بگیرند. پس از پخته شدن، نان‌ها را با چای سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا