آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان صبحانه پلنگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان صبحانه پلنگی

نان صبحانه پلنگی یکی از نان‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که از ترکیب نان وانیلی و نان کاکائویی درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این نان خوشمزه به طور کامل و مرحله به مرحله، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان صبحانه پلنگی
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شیر ولرم نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۸ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ شده مقداری
کره آب شده یک چهارم پیمانه
وانیل کمی
نمک کمی
آرد حدود ۳۵۰ گرم

آموزش نان صبحانه پلنگی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن نان صبحانه پلنگی، شکر و خمیر مایه را در شیر ولرم می‌ریزیم و ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا عمل بیاید. بعد از آن، یک کاسه می‌زنیم و تخم‌مرغ، وانیل، کره و نمک را به آن اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله دوم

بعد از هم زدن، مایه خمیر را اضافه می‌کنیم. به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم تا همه مواد به یک خمیر منسجم تبدیل شود. سپس خمیر را ورز می‌دهیم تا آماده شود. مواد را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. وقتی خمیر هنوز چسبنده است، به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

به قسمت دیگر، پودر نسکافه می‌زنیم. به یک قسمت دیگر زعفران اضافه کرده و مابقی خمیر را ساده و سفید باقی می‌گذاریم. هر چهار خمیر را در ظرف‌های جداگانه قرار می‌دهیم و روی آن‌ها را با سلفون می‌پوشانیم تا حدود یک ساعت در دمای اتاق استراحت کنند.

مرحله چهارم

حالا خمیر سفید را به ۶ چانه تقسیم می‌کنیم. از خمیر کاکائویی ۶ چانه، از خمیر زعفرانی هم ۶ چانه و از خمیر نسکافه‌ای هم ۶ چانه درست می‌کنیم. ابتدا خمیر زعفرانی را رول می‌کنیم و روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم.

مرحله پنجم

سپس خمیر نسکافه‌ای را روی آن می‌کشیم. رول زعفرانی را داخل خمیر نسکافه‌ای قرار می‌دهیم و می‌پیچیم. بعد این خمیر را در وسط خمیر کاکائویی قرار می‌دهیم و…

“““html
دهیم. و در آخر ترکیب سه خمیر را در خمیر سفید قرار می‌دهیم و می‌پیچیم.

مرحله ششم

در این مرحله، رول‌ها را در قالبی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، می‌چینیم. این کار را تا زمانی که تمامی خمیر تمام شود، ادامه می‌دهیم. روی چانه‌ها را با زرده تخم‌مرغ و زعفران مالش می‌دهیم و کمی کنجد روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله هفتم

سپس سینی را در فر که از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده، قرار می‌دهیم. این کار به مدت ۴۵ دقیقه ادامه دارد تا نان‌ها کاملاً بپزند. در حین پخت، یک کاسه آب را زیر سینی در فر قرار می‌دهیم تا رطوبت نان حفظ شود.

مرحله هشتم

زمانی که روی نان‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم. نان ما آماده است. چند دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم و به همراه عسل و کره میل می‌نماییم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا