مواد لازم و آموزش نان طلایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش نان طلایی
نان های حجیم و فانتزی یکی از محبوب ترین نوع نان ها هستند. بعضی از نان ها با سبزیجات مختلف تهیه می شوند. نان طلایی که با هویج درست می شود، نوعی نان حجیم است. این نان به خاطر وجود هویج خیلی مقوی و مفید است. همچنین، خمیر مایه در هضم بهتر این نان کمک می کند، بنابراین توصیه می شود این نان را برای کودکان و نوجوانان در حال رشد تهیه کنید. همچنین، به خاطر کمی شیرینی هویج، این نان می تواند گزینه خوبی برای صبحانه یا عصرانه باشد.
مواد لازم نان طلایی | |
خمیر مایه خشک | ۷ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۳ عدد |
آب | ۹۰ میلی لیتر |
دستور پخت نان طلایی
مرحله اول
برای درست کردن نان طلایی، اول هویج ها را با مقداری آب در یک قابلمه بپزید. وقتی که نیم پز شدند، آن را آبکش کرده و سپس با ۱۱۰ میلی لیتر آب در مخلوط کن میکس کنید. در یک کاسه، آرد و خمیر مایه را با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
سپس نمک، شکر و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پوره هویج را هم به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست آید. خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. بعد ته یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید.
مرحله سوم
روی خمیر را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند. بعد از کمی ورز دادن، دوباره بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. یک بار دیگر ورز دهید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید. کل زمان استراحت باید یک و نیم ساعت باشد.
مرحله چهارم
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کمی روغن روی کاغذ بزنید و چانه های خمیر را درون آن قرار دهید. مجدداً بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر استراحت کند.
مرحله پنجم
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سپس سینی فر را داخل فر قرار داده و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه بپزد. قبل از گذاشتن نان ها در فر، می توانید روی آن را با پودر قند بپاشید. وقتی که نان ها از حرارت افتادند، به آرامی آنها را از سینی بیرون بیاورید.