آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان عسل خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نان عسل

نان عسل یکی از نان‌های خوشمزه و پرطرفدار در دنیا است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری درست کردن نان عسل به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان عسل
شیر ولرم ۱ و ¼ پیمانه
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
عسل ¼ پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم کامل ۳ و نیم پیمانه
جو دو سر پرک ½ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم رومال
شیر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
جو پرک به مقدار کافی

آموزش نان عسل

مرحله اول

برای درست کردن نان عسل خوشمزه، اول شیر ولرم را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری عسل را به شیر اضافه می‌کنیم و همه را خوب هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را می‌پوشانیم و می‌گذاریم این مخلوط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا خمیر مایه خوب عمل بیاید. در همین زمان، کره را روی بخار کتری گرم می‌کنیم تا ذوب شود.

مرحله سوم

بعد از ذوب شدن کره، آن را در یک کاسه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس بقیه عسل را به کره اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، مخلوط خمیر مایه را به کاسه کره اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد گندم، جو دو سر پرک و نمک را به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و همه این مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند.

“`html

در ادامه، خمیر را با دست خوب ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه جمع شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این زمان، روی سطح کار را کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی سطح کار منتقل می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست خوب ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی‌چسبد به دست بیاید. سپس یک ظرف را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم، خمیر را به شکل چونه درمی‌آوریم و درون کاسه قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم در دمای اتاق به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این زمان، قالب لوف را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا خمیر را درون قالب می‌گذاریم و روی آن را صاف می‌کنیم، سپس دوباره روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند. بعد از ۳۰ دقیقه، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله اجازه می‌دهیم فر کاملاً گرم شود. بعد از ۳۰ دقیقه، روی خمیر را با شیر رومال می‌کنیم و کمی جو پرک روی آن می‌پاشیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و یک کاسه آب درون فر می‌گذاریم.

مرحله دهم

حالا اجازه می‌دهیم نان به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نان به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. سپس قالب را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله یازدهم

در نهایت، نان عسلی را از قالب خارج کرده و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود. سپس به دلخواه برش می‌زنیم. در آخر، برای نگهداری این نان خوشمزه، سلفون را دور آن می‌پیچیم و سپس درون زیپ کیپ قرار می‌دهیم. نوش جان.

مواد لازم و آموزش نان عسل خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا